Guild Wars ekipa

Witam !

Akurat nie mam w co grać i chciał bym ogłosić, że zbieram ekipę do gry w Guild Wars. Mam necruska na 20 i wszystkie kampanie + EOTN ale mogę zrobić nową postać. Gralibyśmy 4fun dla przyjemności. Tak więc zgłaszać się w tym temacie :D

W sumie to ja mam tylko podstawkę ale mógłbym spróbować :)

Trzeba nas więcej bo we dwoch i tylko z hero grać to lipa :D

Ja mialem ochote se ele zrobic ale kolejny raz samemu mi sie nie chce ale we 3 osoby moge pograc mam 3 kamp + eotn

Ok to robimy nowe postacie i ciśniemy od propa czy jak chcecie ? Najszybciej 20 wbić w faction i najszybciej można przejść ta kampanie :D Ewentualnie od NF-a bo mamy tam hero jak coś :D

Ja też chętnie, tylko poczekajcie muszę gw zainstalować.

Mam all kampanie i eye.

Mi pasuje od propa.

A mogli byscie podac ktory kolwiek nick z guildwars

Z tego co pamiętam derwisz/monk do monka nie jestem pewny MejsiVox, moja pierwsza postać w GW. Niestety mam tylko na niej nf'a zrobionego. Reszty nicków nie pamiętam.

I tak jutro w archlorda x będę rezać, więc raczej jutro nie pogramy razem najwyżej jak cbt się zakończy.

Pograłbym ale jakoś nie mam ochoty znowu zaczynać i ogólnie mam problemy z netem. RAczej czekam już na GW2;p

Witam !

Akurat nie mam w co grać i chciał bym ogłosić, że zbieram ekipę do gry w Guild Wars. Mam necruska na 20 i wszystkie kampanie + EOTN ale mogę zrobić nową postać. Gralibyśmy 4fun dla przyjemności. Tak więc zgłaszać się w tym temacie :D