Guild wars i opinie o grze

Jedno jest pewne. Jakiekolwiek będzie to fenomenu WoWa nie przebije NIC w najbliższych latach.

Kto sie nie zgadza z tym co napisałem zapraszam na PW i wytłumaczę dlaczego.

Nie zmienia to faktu, że gra zapowiada sie bardzo fajnie ;))

Pozdrawiam

a czy ktoś może mi powiedzieć po co szukać czegoś co ma przebić fenomen WoWa... by to nastąpiło to rynek MMOków musiałby się załamać i nagle jakaś firma musiałaby wyskoczyć z czymś porządnym na rynek, obecnie jeśli gra się utrzymuje a liczba graczy zapewnia jej rozwuj i możlwość gry w każdym aspekcie i w trybie ciągłym mogę powiedzieć, że jest to sukces, bo będzie ona grenerowała odpowiednie zyski.

Co się komu podoba co na co wpływa jest w pewnych komentarzach palcem po wodzie pisane i na dodatek jest wynikiem naszego gustu, jakby każdy w takich kategoriach myślał i tworzył, to na świecie byłoby ze 3 rodzaje muzyki ze 2 rodzaje filmów i 3 rodzaje gier. Gusta i guści, to co dla jednego będzie piękne dla drugiego będzie tragiczne i paskudne. Tego się nie zmieni.

Odnośnie IS powiem tyle, nie ma NIC co wpływa na jakość rozgrywki i na kogokolwiek przewagę, chcesz coś z IS ale nie chcesz wydawać na to mamony kup to in-game używająć systemu do zakupu gemów, nie ma nic prostrzego i łatwiejszego.

Wiele po prostu zależy od wiedzy i niewiedzy gracza, dlatego tłumaczę jeden z opszerniejszych i pisanych na chłopski rozumek artykułów na język polski, bo widzę, że coraz więcej osób szuka gier z językiem PL a gry w języku ENG są niezrozumiałem i często gęsto rozumianych opacznie.

O danej grze, prócz jej wypróbowania kilkugodzinnego - chociaż to jest moim zdaniem decydujący element, bo gra ma nas z miejsca przyciągnąć - powinno się o niej trochę więcej dowiedzieć, jeśli pomimo wiedzy na temat danej gry sama rozgrywka nam nie będzie pasować lub nie trafia w nasze gusta audio-wizualnie to proponuje sobie grę odpuścić, dodatkowo nie siąć herezji czy zamentów, a komentarze czy opinie zaczynać -- opierając się na swoim guście.... -- osobiście nie lubię czytać komentarzy typu "nie podoba mi sie ..... bo Nie" a wiele takich tu się znajduje lub są po prostu takie "nie lubię poziomek bo lubie truskawki".

Zagralem chwile zobaczylem zwatpilem. Malo dynamiki w tej grze. Graficznie fajnie tak cos sie dzieje jest ok. ale skille to lekka porazka cudow nie ma. Nie czuc ze sie go uzywa, troche poprawili opymalizacje, pvp tez jakies dretwe... Ogolnie gra odpada