[Guild Wars II] Potrzebny kompan

Cześć,

Szukam drugiej osoby do wspólnej eksploracji świata gry.

Jedyne co wymagam to wiek minimum 18 lat ( sam mam 26)/ dużo czasu na grę / Może być mikrofon a może też go nie być / Brak tzw: Spiny oraz dobry humor.

Chcę dodać jeszcze że w przeszłości grałem w GW2 oraz że przygodę zacznę całkowicie od nowa więc dobrze jakbyś i ty też tak zaczynał.

Chętne osoby proszę aby na razie przez to że właśnie zaczynam ściągać grę ( potem podam swoje ID więc kontakt ze mną będzie także bezpośrednio w grze) skontaktowały się ze mną poprzez PW albo w tym oto temacie.

Pozdrawiam was idących na rzeź !

EDIT: Jako że dostaje również i zaproszenia od gildii więc napiszę że chętnie dołączę, o ile oczywiście mi będzie pasować.

EDIT2: Zgodnie z tym ze miałem podać swoje ID więc proszę: Morowik.8351 i zachęcam do tego sposobu an kontakt ze mną ale możecie też nadal to zrobić w temacie albo przez PW.

EDIT3:Gram na serwerze Gunnar's Hold.

Nie posiadam dużo czasu na grę, ale od czasu do czasu mogę się pobawić. Mam mic i kanał TS

Mozna wiedziec na jakim serwerze zaczynasz?

Mozna wiedziec na jakim serwerze zaczynasz?

W sumie to właśnie nie wiem za bardzo ale myślałem o blacktide, czyli tak jak zaczynałem od premiery. Ale mogę zacząć tam gdzie by chciała ta druga osoba czy tam gildia bo to dla mnie nie problem.

Ja własnie skasowalem wszystkie postacie jakie miałem na blacktide bo tam straszna nuda. Zaczynam przygodę od nowa na serwerze Desolace

Też gram na Desolation, wbiłem z tomów 80 na nekro i teraz mapkę odkrywam to można razem polatać. Odkryte jak na razie miasta i okolice mapy startowej dla Nornów. Po prostu byśmy gdzieś indziej zaczęli :P

Ja własnie skasowalem wszystkie postacie jakie miałem na blacktide bo tam straszna nuda. Zaczynam przygodę od nowa na serwerze Desolace
Też gram na Desolation, wbiłem z tomów 80 na nekro i teraz mapkę odkrywam to można razem polatać. Odkryte jak na razie miasta i okolice mapy startowej dla Nornów. Po prostu byśmy gdzieś indziej zaczęli

No dobrze, były kłopoty techniczne ale już OK. Także zapraszam was i innych do gry a skontaktować się możecie ze mną już bezpośrednio w grze: Morowik.8351

To jaki serwer wybierzecie dotyczy tylko world vs world,bo tak to jest jeden mega serwer gdzie wszyscy graja razem.

No i ładnie, jedna osoba już się znalazła i zapraszam kolejne do wspólnej gry.

a kiedy chcecie zacząć grać?? Jaka godzina was interesuje ?

a kiedy chcecie zacząć grać?? Jaka godzina was interesuje ?

W każdej chwili zapraszamy do nas.

ale jakiś ts3 czy coś ?

Jeżeli uznacie, że chcecie czegoś więcej i rozglądalibyście się za gildią, możecie sprawdzić naszą: Aiwe.eu

Rekrutujemy na forum. Mile widziani są u nas mniej i bardziej doświadczeni gracze.

Jeżeli interesuje was granie wvwvw bo po to zmienia sie serwer bądź wybiera na start taki, ktory pozwoli na rozrywke w tym formacie to powinniście sprobować na Gunnar's Hold. Są dwie polskie gildie wvwvw i jedna pve, więc szansa, że na końcu zostaniecie randomami na pustym borderze maleje. :)

Cześć,

Szukam drugiej osoby do wspólnej eksploracji świata gry.

Jedyne co wymagam to wiek minimum 18 lat ( sam mam 26)/ dużo czasu na grę / Może być mikrofon a może też go nie być / Brak tzw: Spiny oraz dobry humor.

Chcę dodać jeszcze że w przeszłości grałem w GW2 oraz że przygodę zacznę całkowicie od nowa więc dobrze jakbyś i ty też tak zaczynał.

Chętne osoby proszę aby na razie przez to że właśnie zaczynam ściągać grę ( potem podam swoje ID więc kontakt ze mną będzie także bezpośrednio w grze) skontaktowały się ze mną poprzez PW albo w tym oto temacie.

Pozdrawiam was idących na rzeź !

EDIT: Jako że dostaje również i zaproszenia od gildii więc napiszę że chętnie dołączę, o ile oczywiście mi będzie pasować.

EDIT2: Zgodnie z tym ze miałem podać swoje ID więc proszę: Morowik.8351 i zachęcam do tego sposobu an kontakt ze mną ale możecie też nadal to zrobić w temacie albo przez PW.

EDIT3:Gram na serwerze Gunnar's Hold.