Guild Wars-kilka pytań

Witam

Zastanawiam się nad kupnem gry Guild Wars, nie wiem tylko czy jeszcze warto. Dużo ludzi w to gra? Którą kampanię kupić najpierw? jeśli kupię sam klucz na allegro.pl to mogę mieć ściągniętą grę z internetu? czy muszę mieć oryginalną (pudełkową)?

Nie pisać żeby czekać na Guild Wars 2 bo mam za słabego PC

Ludzi nawet sporo sczegolnie amerykance, gre mozesz miec z neta, kampania nie wiem jak ci sie podoba nightfal egzotyczna masz tam derwisza koles z kosa i patrona zuca wloczniami ,faction takie cos co przypomina chiny masz zabojce i rytualista wzywa duchy, mas ztez prophenix jakos tak ja od tego zaczalem nie masz dodatkowej postaci i dosc dluga kampania. Jak cos tez se moze znowu pogram se zrobie jakas postac i pomoge ci przejc nick Duda Nekro Pl jak wpiszerz ten nick to kazdy inny moj tez bedzie sie pokazywal i sory jak sa jakies bledy i ze nie ma polskich. i jak bys se kupil napisz mi na pw

Najpierw kup podstawkę potem dodatki Nightfall i Faction i Eye of North, najlepiej to kup wszystkie dodatki od razu bo będziesz miał wszystkie skille, ludzi gra bardzo dużo, gra warta polecenia.

W sumie wszystkie kampanie naraz jest taniej niż każda z osobna wszystkie w 1 pudełku.

w sumie to ci się już nie opłaca kupywać, ale jeśli chcesz poznać fabułe to koniecznie musisz kupić żeby przygotować się do GW2

jak chcesz, mogę ci sprzedać konto :) wszystkie kampanie za hmm 70zł?

Witam

Zastanawiam się nad kupnem gry Guild Wars, nie wiem tylko czy jeszcze warto. Dużo ludzi w to gra? Którą kampanię kupić najpierw? jeśli kupię sam klucz na allegro.pl to mogę mieć ściągniętą grę z internetu? czy muszę mieć oryginalną (pudełkową)?

Nie pisać żeby czekać na Guild Wars 2 bo mam za słabego PC