Witam, chciałbym się zapytać czy ktoś nie miałby ochoty przejść całej tetralogii GW od początku wspólnie. Z chęcią bym przeżył to wszystko jeszcze raz, a w kilku tak raźniej
Guild Wars od nowa ;)
Pytanie brzmi od jakiej kampanii
Nightfall albo Factions najlepiej Proph jest dobry, ale mysle, ze lepiej go przechodzic zaczynajac od innej kampanii. Moge w sumie z Wami przygrac, o ile ekipa bedzie +18
Ja w Nightfallu mogę dołączyć od pewnego momentu, bo niestety utknąłem przy Szczelinie Moddok.
No to super Szczerze mówiąc nie sądziłem, że spotkam się z takim zainteresowaniem
To możemy zacząć od Nightfall, żeby blaumro mógł szybko dołączyć. Pasowałoby wam dzisiaj pod wieczór jakoś coś zagrać?
Dzisiaj nie dam rady, bo jestem obecnie w "latającym" stanie, a to dopiero początek wieczoru . Jutro po 19 będe wolny, jakby co piszcie na gg 4146505 to sie bardziej zgadamy. Ewentualnie na pw, ale wolałbym gg
Jeżeli chodzi o gw 1 to warto zacząć w nią grać ? Przyznam, że kupiłem 2jkę nie mając zielonego pojęcia o 1 a ponoć jest o niebo lepsza od nowszej wersji, chodzi mi o grę która wciągnie na dłużej a nie na chwilę jak w przypadku gw 2 do którego i tak wracam co jakiś czas, ale czuje, że to nie jest to. Są 3 kampanie od której najlepiej zacząć i czym się różnią ? Czy jacyś ludzie w ogóle w to grają ? Graficznie chyba nie jest źle prawda? Jeżeli zauważycie promocje na gw1 to dajcie linka
Zacznij jak wolisz , ale ja polecam od Nightwala bo jest najprzyjemniejszą kampanią.
W gre dalej warto łupać i na amerykańskim dystrykcie samotnosci nie odczujesz.
Ja sam wole jedynke 100 razy bardziej od gw2 .
Warto ! No i jedynkę kupisz za kilka zł i to całą paczke która ma w sobie wszystkie dodatki
Ech w natłoku różnych postów nie zauwazyłem, że cos jeszcze pisane było... Ciśniecie w GW1 już?
Też gram aktualnie z 1 kolegą w gw1 i jak ktoś chce to pisać do nas : bestthresh eu
akutalnie przechodzimy kampanie nightfall potem mamy zamiar się zabrać za eotn albo factions
Witam, chciałbym się zapytać czy ktoś nie miałby ochoty przejść całej tetralogii GW od początku wspólnie. Z chęcią bym przeżył to wszystko jeszcze raz, a w kilku tak raźniej