Guild wars - poradnik pls

Witam.

Wczesniejszy post to klapa wiem ale co zrobił crracked z moim postem to nadaje sie do warna -_-

Chodzi mi o to :

Mam podstawke. Gram , gram robie tam 1 questa i potem mam do wyboru jakies tam podklasy .Gram wojownikiem i jesli nie chce brac podklasy to isc po podklase wojownika czy jak? Bo questy skladaja sie na idz tam do niego i poszedłem do mnicha i dał mi skille -_- i co juz wybralem podklase? Help jak to zmienic

Nie ma czegoś takiego jak podstawka w GW. Jaką kampanię masz?

Coś czuję że Prop, to nie wiem w czym problem. od początku robisz questy po kolei, wybierasz jaką chcesz drugą klasę gdy się o to zapyta i idziesz gdzie masz zaznaczone (M).

Jeżeli sobie nie poradzisz napisz do mnie na GG. Pomogę Ci w GW.

Wydaje mi sie, ze on chce grac golym wojakiem, bez drugiej klasy, tak? Jesli tak, to nie masz sie czym martwic, wez i tak druga klase, a zawsze mozesz ustawic tylko skille wojaka, ale to chyba nie ma wiekszego sensu. Moje doswiadczenie z GW jest skromne, ale wydaje mi sie, ze dobre polaczenia klasy sa lepsze od jednej klasy.

Double topic. Dostajesz warna. Łamiesz już drugi raz regulamin.

To że wziąłeś podklasę mnicha to nie znaczy że musisz nim grać.

Drugorzędne klasy w tej grze to podstawa. Nie musisz pod nie iść. Grając wojownikiem raczej nie będziesz heal'ać innych no nie?

A zrobienie tego questa jest wymagane do dalszej fabuły, wiec się nie martw. W którymś z miast będzie NPC do zmiany klasy drugorzędnej i zmienisz na tą którą będziesz chciał używać skilli, jeżeli nie będziesz chciał (chociaż życie cie do tego zmusi) ustawisz sobie taką klasę którą będziesz potrzebował.

Ok bardzo dziekuje ;)

bo czytałem to

http://pvx.wikia.com/wiki/Build:W/any_Enduring_Axe

i tak chce isc własnie

do cracked a dawej te warny jak ci sie nudzi :] nie moja wina ,ze to tobie gw myli sie z wowem i posty prekrecasz hihi :D jakbym mógł to bym napisał we wczesniejszym poscie wiec to ty teraz zrobiłes bład

Mi WOW nie myli się z GW. Na przyszłość pisz jaśniej i na temat bo ludzi wprowadzasz w błąd. Taki jest regulamin więc nie mam co przepraszać tylko na przyszłość pilnuj się ,a będzie ok. Problem rozwiązany ,więc temat zamykam.

Witam.

Wczesniejszy post to klapa wiem ale co zrobił crracked z moim postem to nadaje sie do warna -_-

Chodzi mi o to :

Mam podstawke. Gram , gram robie tam 1 questa i potem mam do wyboru jakies tam podklasy .Gram wojownikiem i jesli nie chce brac podklasy to isc po podklase wojownika czy jak? Bo questy skladaja sie na idz tam do niego i poszedłem do mnicha i dał mi skille -_- i co juz wybralem podklase? Help jak to zmienic