Jak nie zapomnę, to się pojawię
Guild wars, poszukuje człeka do gry od nowa
Ja mam tylko night fall , pisz na privie jak coś
Ja bym wreszcie przeszedł ten tytuł Piszcie śmiało! Bo również chcę pograć!
Pisałem wcześniej, ale napiszę jeszcze raz: Jutro, godzina 19.00 - start. Zebrało się dość dużo osób jak widzę. Jeśli będzie grało tyle chętnych, to będziemy zadowoleni.
Co do kampanii, to razem z Sildu ( Sildem*, dalej nie wiem jak to się odmienia, wybacz ) ustaliliśmy, że po przejściu każdej kampanii będziemy tworzyć nowe postacie ( ułatwi to grę osobom, które nie lubią lub nie mają danej kampanii, bądź chcą grać postacią nie z podstawki ), także każdy może dołączyć kiedy zechce.
ts60.net-speak.pl:6410
Na TSie ustalimy wszystko co i jak, zaproszenia do znajomych, etc. Ja gram Monkiem, a Sildu Ele, jeśli kogokolwiek to ciekawi. To na razie wszystko z mojej strony, pozdrawiam.
"Guild Wars" reaktywacja
Jutro mogę do was już dołączyć, w nocy ściągnę reszte potrzebnych plików.
Ja gram Łowcą
Czy dalabym rade jeszcze sie wkrecic?
Oczywiście, każdy może dołączyć kiedy zechce, nawet jeśli już zaczęliśmy. Dziś nie graliśmy znowu więc do rana można się zdecydować. Problemy techniczne, etc.
Zaczynamy najprawdopodobniej z samego rana. Insensible, na Ciebie też czekamy. Jest Nas 3 pewnych: Ja, Sildu i Warzoch.
Jedyne, o co prosimy to informowanie, jeśli ktoś nie da rady być z Nami. Robimy to na TSie, bądź na pw któregoś z Naszej trójki. ( Ja, Sildu, Warzoch ).
Sam trochę źle zrobiłem, ponieważ mogłem jeszcze dać info w temacie co do startu ( które i tak się pojawiło ).
Osoby, które oznajmiają, że będą o ustalonej porze, ale jednak ich nie ma, ponieważ nie dały rady ( albo Nas zlali ) prosimy, aby informowały o swojej nieobecności. To na pewno oszczędzi Nam sporo czasu.
Dużo się powtarzam, ale chcemy, żeby każdy zrozumiał o co chodzi. Nie jest Nam na rękę czekać i mieć nadzieję, że dana osoba się pojawi.
Tak jak mówiłem - zaczynamy z samego rana, jeśli ktoś nie da rady, a chce dołączyć później - nie ma problemu.
Przed zgłoszeniem się o wspólne granie sprawdźcie, czy KONTO jak i GRA Wam działają.
Klasy, jakimi gramy ( tu znowu się powtarzam ) to: Monk, Ele i Ranger jak na razie. Miło by było jakby znalazł się jakiś Warrior, jednak tego nie wymagamy.
Resztę uzgodnimy na TSie:
ts60.net-speak.pl:6410 /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20"> ).
Tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nie będzie więcej problemów z chętnymi i każdy kto zechce pojawi się jutro na TSie ( chyba że dana osoba poinformuje, że nie da rady ).
Wczoraj zapomniałem, a dziś nie dam rady, więc informuję, że odpadam (w tygodniu w ogóle nie mam czasu też) , sorki za zamieszanie.
Nie wiem, jak z tą godziną poranną - poszedłem spać i obudziłem się po 8. Na tsie ani widu, ani słychu na razie.
Dopiero wstałem Gra mi działa tylko trochę dziwnie, jeżeli szybko jej nie uruchomię od razu po starcie systemu to potem jej nie odpalę, no ale działa jestem zalogowany wbijam zaraz na ts'a i uzgodnimy sobie co i jak.
Insensible wbijasz na tsa?
Zapraszamy do wspólnej gry! Miła atmosfera, czeka nas fajna zabawa
Tak jak w temacie, naszła mnie chęć, aby pograć od nowa w GW 1.. Chyba kazdy kojarzy tą gre, znam ją na pamięć, więc problemów z przejściem danej lub danych kampani nie będzie . Jesli ktoś by sie skusił to wystarczy tylko napisac
)