Guild wars, poszukuje człeka do gry od nowa

Jak nie zapomnę, to się pojawię :)

Ja mam tylko night fall , pisz na privie jak coś

Ja bym wreszcie przeszedł ten tytuł :) Piszcie śmiało! Bo również chcę pograć! :)

Pisałem wcześniej, ale napiszę jeszcze raz: Jutro, godzina 19.00 - start. Zebrało się dość dużo osób jak widzę. :) Jeśli będzie grało tyle chętnych, to będziemy zadowoleni.

Co do kampanii, to razem z Sildu ( Sildem*, dalej nie wiem jak to się odmienia, wybacz :D ) ustaliliśmy, że po przejściu każdej kampanii będziemy tworzyć nowe postacie ( ułatwi to grę osobom, które nie lubią lub nie mają danej kampanii, bądź chcą grać postacią nie z podstawki ), także każdy może dołączyć kiedy zechce.

ts60.net-speak.pl:6410

Na TSie ustalimy wszystko co i jak, zaproszenia do znajomych, etc. Ja gram Monkiem, a Sildu Ele, jeśli kogokolwiek to ciekawi. To na razie wszystko z mojej strony, pozdrawiam.

"Guild Wars" reaktywacja :)

Jutro mogę do was już dołączyć, w nocy ściągnę reszte potrzebnych plików.

Ja gram Łowcą :)

Czy dalabym rade jeszcze sie wkrecic?

Oczywiście, każdy może dołączyć kiedy zechce, nawet jeśli już zaczęliśmy. Dziś nie graliśmy znowu więc do rana można się zdecydować. Problemy techniczne, etc. :D

Zaczynamy najprawdopodobniej z samego rana. Insensible, na Ciebie też czekamy. :) Jest Nas 3 pewnych: Ja, Sildu i Warzoch.

Jedyne, o co prosimy to informowanie, jeśli ktoś nie da rady być z Nami. Robimy to na TSie, bądź na pw któregoś z Naszej trójki. ( Ja, Sildu, Warzoch ).

Sam trochę źle zrobiłem, ponieważ mogłem jeszcze dać info w temacie co do startu ( które i tak się pojawiło ).

Osoby, które oznajmiają, że będą o ustalonej porze, ale jednak ich nie ma, ponieważ nie dały rady ( albo Nas zlali ) prosimy, aby informowały o swojej nieobecności. To na pewno oszczędzi Nam sporo czasu.

Dużo się powtarzam, ale chcemy, żeby każdy zrozumiał o co chodzi. Nie jest Nam na rękę czekać i mieć nadzieję, że dana osoba się pojawi.

Tak jak mówiłem - zaczynamy z samego rana, jeśli ktoś nie da rady, a chce dołączyć później - nie ma problemu.

Przed zgłoszeniem się o wspólne granie sprawdźcie, czy KONTO jak i GRA Wam działają. :D

Klasy, jakimi gramy ( tu znowu się powtarzam :) ) to: Monk, Ele i Ranger jak na razie. Miło by było jakby znalazł się jakiś Warrior, jednak tego nie wymagamy. :) Resztę uzgodnimy na TSie:

ts60.net-speak.pl:6410 /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20"> ).

Tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nie będzie więcej problemów z chętnymi i każdy kto zechce pojawi się jutro na TSie ( chyba że dana osoba poinformuje, że nie da rady ).

Wczoraj zapomniałem, a dziś nie dam rady, więc informuję, że odpadam (w tygodniu w ogóle nie mam czasu też) :D, sorki za zamieszanie.

Nie wiem, jak z tą godziną poranną - poszedłem spać i obudziłem się po 8. Na tsie ani widu, ani słychu na razie.

Dopiero wstałem :D Gra mi działa tylko trochę dziwnie, jeżeli szybko jej nie uruchomię od razu po starcie systemu to potem jej nie odpalę, no ale działa jestem zalogowany wbijam zaraz na ts'a i uzgodnimy sobie co i jak.

Insensible wbijasz na tsa?

Zapraszamy do wspólnej gry! Miła atmosfera, czeka nas fajna zabawa :)

Tak jak w temacie, naszła mnie chęć, aby pograć od nowa w GW 1.. Chyba kazdy kojarzy tą gre, znam ją na pamięć, więc problemów z przejściem danej lub danych kampani nie będzie :). Jesli ktoś by sie skusił to wystarczy tylko napisac :))