Tak jak w temacie, naszła mnie chęć, aby pograć od nowa w GW 1.. Chyba kazdy kojarzy tą gre, znam ją na pamięć, więc problemów z przejściem danej lub danych kampani nie będzie . Jesli ktoś by sie skusił to wystarczy tylko napisac
)
Guild wars, poszukuje człeka do gry od nowa
Ja moge pograc, jednak bez TS z powodów osobistych.
Mam wielki sentyment do tej gry Posiadam wszystkie części i chętnie pogram w to jeszcze raz, jeżeli przypomnę sobie hasło itp to chętnie zagram.
Mam wersje trilogy i chętnie bym sobie przypomniał jak się grało w tą gierkę, wieć jak będziecie zaczynać to piszcie.
Ja mogę zacząć nawet teraz, jeśli ktoś również zamierza - pisać na pw.
Również coś mogę pyknąć w weekend
Autor tematu w ogóle nie daje znaku życia więc: kto chce grać niech napisze tutaj, zrobimy małą listę.
Zaczęlibyśmy dziś wieczorem lub jutro z samego rana ( rannym ptaszkiem nie jestem, ale wstanę ^^ ). Kto chce, niech się zgłasza kiedy i jaką klasą by grał. Ja zagram Monkiem ( dokładnie to Monczką, ta odmiana ), postać już jest, mogę zacząć dzisiaj, od Propha oczywiście.
Ja mogę zagrać od factions w górę bo mi się wgl prop nie podoba.
Ja jestem chętny, lece instalować już GW, postać muszę wybrać jeszcze. Jak stworze nową postać to napiszę posta. Akurat płropha nie przeszedłem nigdy bo samemu mi się nie chciało.
Śmigniemy szybko i po kłopocie, każdy może czegoś nie lubić, ale liczmy się z tym, że gramy w grupie, nie każdy jest taki sam. ^^
Śmigniemy szybko i po kłopocie, każdy może czegoś nie lubić, ale liczmy się z tym, że gramy w grupie, nie każdy jest taki sam. ^^
Niech wam będzie ^^ mogę zagrać elementalistą. Jak będziecie zaczynać dajcie znać.
Nie wiem, czy każda osoba, która się tu wypowiedziała przegląda ten temat, czy nie, więc dam jeszcze każdemu info na pw, o ile się tutaj nie odezwą.
Nie wiem, czy każda osoba, która się tu wypowiedziała przegląda ten temat, czy nie, więc dam jeszcze każdemu info na pw, o ile się tutaj nie odezwą.
@edit: przypadkowy double post, proszę o usunięcie
To zacznijmy tak o 18-19, i powidzcie w jaką kampanie gramy żeby postaci stworzyć.
@UP: Pisałem już, że zaczynamy od Propha, najlepiej będzie przejść wszystkie kampanie po kolei.
@Edit: Zaczynamy o 18.00, zgłaszajcie się w tym temacie i piszcie jaką klasą będziecie grać, no i nicki. Przed 18 wyślę jeszcze każdemu info na pw, oczywiście, jeśli komuś nie odpowiada dana kampania lub chce grać, dajmy na to Assassinem, to może później do nas dołączyć, więc jeśli znalazłby się ktoś taki, to damy info w temacie, gdzie aktualnie jesteśmy.
Nick: Ahichiro D
Klasa: Monk
Gotowy na 18.00
Skype: Kollbi D ( avatar taki, jak tutaj ), ewentualnie jeśli ktoś mógłby załatwić jakiegoś TSa, to nie widzę problemu. Myślę, że raczej gramy z komunikatorem.
Obecnie mam jakieś kłopoty z zainstalowaniem gry więc nie wiem czy się do tej 18-19 wyrobię.
Zainstalowałem, uruchamiam, czarny ekran i powrót do pulpitu. Próbuję to jakoś rozwiązać.
EDIT:
Z TS'em nie będzie problemu mogę coś ogarnąć jakiś kanał czy coś, powinno to wystarczyć.
@UP: Nie wiem co to może być, może to wina systemu, sterowników, albo ramu ( chociaż przy wymaganiach "jedynki" raczej mało możliwe ). Ewentualnie spróbuj odpalić jako admin.
WAŻNY EDIT !!!:
ts60.net-speak.pl:6410 - adres TS, kanał GW2. Wielkie dzięki dla Sildu
Wysłałem wszystkim na pw co i jak, więc pozostaje tylko czekać.
Postaram się wbić jak najszybciej, najprawdopodobniej będę grał mesmerem.
Mała zmiana planów !
Na 100% jest Nas dwóch ( Sildu i ja ), jednak zaczynamy dopiero jutro ok. 19. Nadal czekamy na zainteresowanych - im więcej, tym lepiej. Jeśli nie, zagramy we dwóch. Ciągle czekamy na info od osób, które się zgłosiły. Myślę, że dodatkowy dzień to wystarczająca ilość czasu na poinformowanie o tym, czy jednak ktoś chce grać, czy nie.
ts60.net-speak.pl:6410
Przepraszam za małe nie ogarniecie Dołaczam sie do was jutro mi jak najbardziej pasuje proponuje zacząć od propa lub FC