Guild Wars pytanie

Witam. Słyszałem, że Guild Wars jest naprawde fantastyczną grą, jednak nie podoba mi się, że świat poza miastem jest zamknięty (czy coś takiego). Moje pytanie brzmi: Opłaca się kupić tą grę i czy bardziej opłaca się kupić na allegro czy w jakimś sklepie, empiku czy coś? Czy ta gra to strata kasy i ile kosztuje?

Ile kosztuje ? Czy fajna? www.google.pl > "guild wars forum pl" > enter >click,click

I masz wszystkie odpowiedzi na swój temat :) Ile kosztuję ta gra znajdziesz na allegro.

Wpisz w allegro Guild Wars to się dowiesz. Sprawdź sobie ile w sklepach tam gdzie mieszkasz kosztuje, na gram.pl chyba też najdziesz i porównaj. Tylko do tego są też płatne kampanie, które się dokupuje osobno.

Masz na forum mase tematow, gdzie byla dyskusja o tym, jakie dodatki kupic itp. Poszukaj, to nie boli.

A co do ceny, to juz ci napisali. Google, sklepy, allegro. Sprawdz i sam ocen, gdzie ci sie bardziej oplaca. Temat zamykam.

Witam. Słyszałem, że Guild Wars jest naprawde fantastyczną grą, jednak nie podoba mi się, że świat poza miastem jest zamknięty (czy coś takiego). Moje pytanie brzmi: Opłaca się kupić tą grę i czy bardziej opłaca się kupić na allegro czy w jakimś sklepie, empiku czy coś? Czy ta gra to strata kasy i ile kosztuje?