Guild wars-pytanko

może krotkie zróżnicowanie:

Prop- długi i żnudny, dalej chyba nie ma nagrody na zrobienie last missiona(dawno w propa nie grałem jakby co to mnie poprawcie)

FC- szybka kampanie i nieźle kasy da sie zdobyc

NF- kampania nawet spoko, wkurzające są raz na jakiś czas questy że musisz nabić np 5lvl lub 1ss

EotN-połączenie łatwości FC i kampani NF, szybkie i kasy na tym zdobedziesz ze hoho(jak zrobiłem na NM i HM to miałem na rękawiczki obsy :) )

Prop- długi i żnudny, dalej chyba nie ma nagrody na zrobienie last missiona(dawno w propa nie grałem jakby co to mnie poprawcie)

dodali dostaje się wybrana broń i(chyba nie jestem pewien) 10k jak w innych kampaniach

bronie zwą się Deldrimor czy jakoś tak

a misje moim zdaniem w prop są ciekawsze niż w FC ale to już od gustu zależy ;p

troche lepsze zroznicowanie(bonusy w propie, w fc 90% misji ograniczonych czasowo)ale ich tych misji jest??!!! jeszcze jak chcesz obronce bic to musisz do askalonu zawalac(ostanio cos sie liczba runnerow zmniejszyla, nie???). przeciwko misja jako tako nic nie mam ale ich ilosci. i naprzyklad missiony na crystal desert- miłego szukania tych miejsc, sam szukałem każdego z pół godziny

P.S. dzięki za wiadomość, trza se jakąś postacią przejsc

Są 4 częsci GW:

Eye of the north

nightfall

Factions

i zwykłe GW

Z tego co słyszałem nie trzeba miec zwyklego gw by grac w te inne czesci. Ktora czesc najbardziej sie oplaca kupic???

czy inne czesci oprocz tej oplaca sie kupic??? z gory dzieki. Sry za literowki ale klawiatura m sie psuje :P