Guild Wars vs Guild Wars 2

Witam ktora czesc GW byla lepsza i dlaczego?? Prosze o jakies rozpisane wypowedzi poniewaz interesuje mnie ta gra

P.S

w ktorej czesci bylo lepsze pvp i lepsze wojny gildi?

jesli pvp to oczywiscie guild wars 1 bezwzględnie ... jesli jestes bardziej casual-gamerem to GW2 - aczkolwiek pvp w gw2 tez jest bardzo dobre wedlug mnie i nadal wprowadzane sa poprawki i zmiany...

populacja w gw1 w chwili obecnej jest mala - ale da rade pograc :D jesli chodzi o gw2 to pomimo tego co mowia ''hejterzy'' populacja jest ogromna naprawde ^^ sam wrocilem po paru miesiacach i jest naprawde duzo graczy - mozna spokojnie grac od nowa postacia - niewiem jak na innych serwerach ale na tych co maja high population gra sie przyjemnie - w sumie to wiekszosc serwerow jest full albo high :D dlatego polecam wyprobowac i gw1 i gw2

a jak to jest z serwerami gw1 ?? swieca pustakami czy mozna normalnie grac??

W gw 1 jak chcesz grac to wchodzisz na amerykanski dystrykt i tam znajdziesz ludzi i jesli chodzi o pvp w gw1 bylo lepsze jedyna gra w ktora gralem oko 3 lat, historia tez jest bardzo ciekawa jesli cie interesuja takie rzeczy.

PvP lepsze w GW1

PvE - Jeżeli spojrzymy na jedynkę rok po wydaniu i dwójkę w obecnym stanie, to jest to ten sam poziom

Fabuła lepsza w GW1

Jedynka umierała po pierwszych zapowiedziach, w tym momencie gra może z 25% populacji. Ale na eventy i inne się pojawiają gracze, głównie po punkty do HoM'a.

Witam ktora czesc GW byla lepsza i dlaczego?? Prosze o jakies rozpisane wypowedzi poniewaz interesuje mnie ta gra

P.S

w ktorej czesci bylo lepsze pvp i lepsze wojny gildi?