Guild Wars

Ja w sumie mógłbym spróbować na stanie mam nightfalla i fractions postać będzie składana od 1 lv tylko w natłoku tylu mmo do których chciałem się teraz zabrać (ragnarok, tibia na nowym serwie, divinia i allods) nie wiem czy jest sens. Powiedz jak stoją serwery ? Gra ktoś jeszcze ? pvp jakieś istnieje czy gra umarła ?

Dzz ma Prophecies, więc razem nie pogracie.

Ktoś tam gra, jak się poszuka to i party, i kupców można od biedy znaleźć.

PvP... ciężko powiedzieć, bo gram PvE :P Ale jakieś AB i areny na bank są.

@Dzz

Na Factions nie ma popielców tylko przemienieni. Więc skoro mówisz o popielcach to stawiam na Propa.

Zresztą się nie dziw, sam prawie całe GW na NM i HM przeszedłem z botami. Graczy potrzebujesz na dungi HM, FoW HM, DoA i UW HM.

Nie wiem, ale tam gdzie ja jestem, czyli Prophecies, gra jest absolutnie martwa. Przez caly dzien, bez wzgledu na pore, na EU dystryktach spotykam moze ze 2 - 3 osoby. Powtarzam - w ciagu calego dnia, wiec jesli nie chcesz przechodzic gry dla poznania fabuly, to chyba nie warto, abys do tej produkcji wracal : ).

Might - moj nick to Karza Kzad Stary (bo 6 lat temu, mialem pewna postac, ktora zwala sie Karza Kzad)

Nie wiem, ale tam gdzie ja jestem, czyli Prophecies, gra jest absolutnie martwa. Przez caly dzien, bez wzgledu na pore, na EU dystryktach spotykam moze ze 2 - 3 osoby. Powtarzam - w ciagu calego dnia, wiec jesli nie chcesz przechodzic gry dla poznania fabuly, to chyba nie warto, abys do tej produkcji wracal : ).Might - moj nick to Karza Kzad Stary (bo 6 lat temu, mialem pewna postac, ktora zwala sie Karza Kzad)

Graj na Amerykańskich dystryktach tam tylko ludzie jeszcze graja (z EU też ^^).

Mój nick to Hero Of Elona Pl (gimbo nick, ale postać ma ponad 6lat) - napisz do mnie na GG to pogram z wami.

Podbijam temacik : )

Ja mam wszystkie części guild wars w raz z dodatkiem EOTN. Z chęcią odkurzę konto i mogę Ci pomóc w przejściu kampanii. Rozumiem, że tylko propa ? Bardzo fajna kampania - moja ulubiona, a to że ludzi mało to normalne 3 lata temu było mało ludzi w propie nawet w fc było czasem ciężko znaleźć drużynę.

Jak coś mam hero więc nie będzie problemów i użerania się z henchami,

Ja też chętnie zagram w GW mam kilka postaci wszystkie ubrane + hero na runach. Chętnie pomoge więc pisać PW czy tu często po 23 jestem Pozdro

Jeśli odnajdę moje płyty(Podstawowa wersja+Eye of the North),to z wami zagram bardzo chętnie,oczywiście zacznę grać od nowa więc jeśli ktoś jest chętny do wspólnego robienia q lub pomocy mi prosze o kontakt PW:)

Witam was, drodzy gracze!

Od tego oficjalnego powitania, przejde do do rzeczy bardziej istotnych, czyli takich, ktore zmusily mnie do napisania tego topicu, a musicie wiedziec, ze nie mialem na to najmniejszej ochoty.

Guild Wars (przynajmniej w obrebie pierwszej kampanii) swieci pustkami. A wiec wlocze sie od dystryktu do dystryktu w poszukiwaniu duszyczki, ktora wspolnie ze mna zaglebi sie w swiat gry i pozwoli ukonczyc fabularna czesc GW. Ale nikogo takie znalezc nie moge i dosyc mam skakania po serverach, tak wiec oglaszam sie tutaj.

Poszukuje wiec ze 2-3 osob, z ktorymi moglbym wykonywac misje fabularne. Mam jednak kilka warunkow, bez ktorych raczej sie nie obedzie:

- Nie interesuje mnie zakladanie gildii, jakas gra klanowa, walki PvP i tak dalej. Chce tylko i wylacznie wykonywac misje.

- Nie chce pogoni za sprzetem i levelem. Czyli grania jak najwiecej i jak najszybciej.

- Nie chce poswiecac na gre zbyt wiele czasu, dlatego jesli ktos bedzie chcial ze mna te misje przechodzic, to musi liczyc sie z tym, ze bedzie to na zasadzie: godzinka moze dwie dziennie i to wszystko. Nie mam zmaiaru sleczec po piec godzin przy grze.

- Ewentualnie, jesli bedzie ktos chetny, mozemy pobawic sie w odgrywanie postaci, aby gra nabrala dodatkowych kolorytow.

Gdzie w tej chwili jestem? Siedze w zniszczonym Askalonie, w miejscu zbiorki do pierwszej misji i szukam teamu, lecz nie moge go znalezc, a gra z botami jakos mnie nie kreci. Mam sobie ja 8 level i czekam 2-3 dni na chetnych, jak takich nie znajde, to zacisne poslady i rusze w boj majac sztuczna inteligencje za kompana.