Witam was, drodzy gracze!
Od tego oficjalnego powitania, przejde do do rzeczy bardziej istotnych, czyli takich, ktore zmusily mnie do napisania tego topicu, a musicie wiedziec, ze nie mialem na to najmniejszej ochoty.
Guild Wars (przynajmniej w obrebie pierwszej kampanii) swieci pustkami. A wiec wlocze sie od dystryktu do dystryktu w poszukiwaniu duszyczki, ktora wspolnie ze mna zaglebi sie w swiat gry i pozwoli ukonczyc fabularna czesc GW. Ale nikogo takie znalezc nie moge i dosyc mam skakania po serverach, tak wiec oglaszam sie tutaj.
Poszukuje wiec ze 2-3 osob, z ktorymi moglbym wykonywac misje fabularne. Mam jednak kilka warunkow, bez ktorych raczej sie nie obedzie:
- Nie interesuje mnie zakladanie gildii, jakas gra klanowa, walki PvP i tak dalej. Chce tylko i wylacznie wykonywac misje.
- Nie chce pogoni za sprzetem i levelem. Czyli grania jak najwiecej i jak najszybciej.
- Nie chce poswiecac na gre zbyt wiele czasu, dlatego jesli ktos bedzie chcial ze mna te misje przechodzic, to musi liczyc sie z tym, ze bedzie to na zasadzie: godzinka moze dwie dziennie i to wszystko. Nie mam zmaiaru sleczec po piec godzin przy grze.
- Ewentualnie, jesli bedzie ktos chetny, mozemy pobawic sie w odgrywanie postaci, aby gra nabrala dodatkowych kolorytow.
Gdzie w tej chwili jestem? Siedze w zniszczonym Askalonie, w miejscu zbiorki do pierwszej misji i szukam teamu, lecz nie moge go znalezc, a gra z botami jakos mnie nie kreci. Mam sobie ja 8 level i czekam 2-3 dni na chetnych, jak takich nie znajde, to zacisne poslady i rusze w boj majac sztuczna inteligencje za kompana.