hehehe przyjołeś moją nazwę ? Ice Cream Energy xD Lody Energi czy jakoś tak (podobała ci się ja tak to z głowy mi się podoba ale taka śmieszna) ;P
idę na GW narka.
hehehe przyjołeś moją nazwę ? Ice Cream Energy xD Lody Energi czy jakoś tak (podobała ci się ja tak to z głowy mi się podoba ale taka śmieszna) ;P
idę na GW narka.
hehehe przyjołeś moją nazwę ? Ice Cream Energy xD Lody Energi czy jakoś tak (podobała ci się ja tak to z głowy mi się podoba ale taka śmieszna) ;Pidę na GW narka.
@edit
Buli niema cię napisz pod jakimi nickami jesteś mam Buli Ele i cie w ogóle niema ;/ może masz nie dostępny.
Spotkajmy się tak jutro o 15:00 ok ? i zaprosisz do gildi.
@edit2
Załóżmy sever Ventrilo 3.0.1 jeśli macie mikrofony
Witam wszystkich.
Ostatnio coraz więcej ludzi na forum porusza temat o Guild Wars, i coraz więcej osób prosi o pomoc lub towarzystwo do gry, więc wpadłem na pomysł założenia wspólnej gildii. Co na pewno umili nam czas spędzany przed GW. Sprawa nie jest jeszcze pewna, bo żeby zrealizować pomysł będzie potrzeba trochę ludzi no i dobre chęci.
Na razie napiszcie co sądzicie o pomyśle, i kto był by chętny na takie coś a potem napisze więcej szczegółów i informacji. ^^
Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzi wszystkich chętnych.
^^^^^^^^^^^Pisał to Buli^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ja również zapraszam do Gildi która nie jest jeszcze gotowa ponieważ mamy mało chętnych.
Gildia będzie oparta na użytkownikach mmorpg.org.pl.
Chętni niech piszą w temacie lub do Buli i do RoXxMmO.
Można też w GW nicki:
RoXxMmO - Detth Shadow
Buli - Buli Ele
Chętni:
Ja - Detth Shadow
Buli - Buli Ele
PapaBot - Nie pamiętam ;P ale on na 100% idzie.
był Ergon ale odszedł bo było mało chętnych więc jeśli pomożecie i będziecie to + członek ;]
Info;
Nie założona.
Kampania Nightfall.
Założyciel Buli (on wszystko płaci xD).
Jeśli za spamowałem bo już istnieje podobny temat to dajcie mi bana ale pomóżcie w rozwoju tej przyszłej Gildi.
Sorry za moją dysortografie i interpunkcje.