GuildWars Gildia

Witam wszystkich.

Ostatnio coraz więcej ludzi na forum porusza temat o Guild Wars, i coraz więcej osób prosi o pomoc lub towarzystwo do gry, więc wpadłem na pomysł założenia wspólnej gildii. Co na pewno umili nam czas spędzany przed GW. Sprawa nie jest jeszcze pewna, bo żeby zrealizować pomysł będzie potrzeba trochę ludzi no i dobre chęci.

Na razie napiszcie co sądzicie o pomyśle, i kto był by chętny na takie coś a potem napisze więcej szczegółów i informacji. ^^

Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzi wszystkich chętnych.

^^^^^^^^^^^Pisał to Buli^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ja również zapraszam do Gildi która nie jest jeszcze gotowa ponieważ mamy mało chętnych.

Gildia będzie oparta na użytkownikach mmorpg.org.pl.

Chętni niech piszą w temacie lub do Buli i do RoXxMmO.

Można też w GW nicki:

RoXxMmO - Detth Shadow

Buli - Buli Ele

Chętni:

Ja - Detth Shadow

Buli - Buli Ele

PapaBot - Nie pamiętam ;P ale on na 100% idzie.

był Ergon ale odszedł bo było mało chętnych więc jeśli pomożecie i będziecie to + członek ;]

Info;

Nie założona.

Kampania Nightfall.

Założyciel Buli (on wszystko płaci xD).

Jeśli za spamowałem bo już istnieje podobny temat to dajcie mi bana ale pomóżcie w rozwoju tej przyszłej Gildi.

Sorry za moją dysortografie i interpunkcje.

Zamiast 1000 razy spamować że tworzycie gildie , może najpierw ją stwórzcie?????????????

Stworzymy gildie która ma trzech członków?

Nie założona.Kampania Nightfall.Założyciel Buli (on wszystko płaci xD).

Gdzie była mowa o wymaganej kampanii Nightfall? Jeśli kurier się pośpieszy to na wtorek będę miał komplet Factions, Prop i EOTN. Tylko nie spamujcie w tym temacie, że źle zrobiłem kupując factions - to było zamierzone i z pełną moją świadomością.

Stworzymy gildie która ma trzech członków?

Widać tyle osób z forum chce z wami grać ;p Większość ma już swoje gildie z którymi jest związana i nie ma zamiaru odchodzić.

Zresztą przy wcześniejszych próbach grania forumowego w cokolwiek , najpierw zakładaliśmy gildie a potem rekrutowaliśmy . Myslicie że ludzie bedą walić drzwiami i oknami do wirtualnego bytu ?

Ja już wczoraj ci mówilem Rox że to nie ma sensu zakładać w 3-4 osoby. Gdyby bylo 10 to jeszcze, ale nie. Pomysł mialem żeby chwilowo zawiesić zakładanie gildii i poczekać czy zbierze się więcej osób. Jak Ergon wczoraj napisał mi że mu już nie odpowiada zakładanie gildi, zrozumialem, że większość członków może zrobić to samo i odejść do lepszych gildi.

:D

@Broda

Już wczoraj miałem założyć tą gildie, ale nagle Ergon napisał mi, że mu znowu nie pasuje. Zostało nas 3 ( ja , RoX, papabot). I nie ma sensu zakładać w 3 os. bo tylko wyrzucę pieniądze (w gw) jeżeli okaże się że nikt nie dojdzie.I nie spamujemy że tworzymy gildie tylko szukamy chętnych którzy chcieliby dołączyć gdybyśmy ją założyli.

Myślę, że jeżeli uzbiera się 5 osób+ to zrealizujemy pomysł.

Prosze chętnych, którzy chcieliby dołączyć do gildi o zgłaszanie sie. Istnieje możliwość zgłoszenia się na forum i dołączenia po założeniu.

Zapraszam !!

@Ventis

Może i widać że tyle osób chce z nami grać, ale jakoś gdy przejżysz forum guild wars, to jakos niedawno bylo dużo tematów gdzie kupa ludzi pytała o różne rzeczy, a nagle pusto.. :D

Obojętnie jaka kampania, RoX się pomylił najwidoczniej ^^

Wydaje mi się że ten temat jest do zamknięcia bo już jest temat o gildi już jest, założony przezemnie

Nie spamujmy innymi. Zapraszam do tamtego ^^

Nightfall nie jest obowiązkowe tylko tak napisałem jakie by było najlepsze.

Czy ja tam napisałem obowiązkowe NF ? tylko info.

To macie o jednego członka więcej. Jak stworzycie gildie dajcie mi znać a pogram z wami.

Jak będę miał chwilę (a raczej chęci) to również mogę pograć, z tym, że w GW gram okazyjnie i jedynie Nightfall.

Jeszcze 1-2 osoby i można zakładać :).

@RoXxMmO

Nie bulwersuj się :). Po prostu zaskoczyło mnie trochę to info i nie wstawiłem emotki do tej wypowiedzi*

*R3make już dzisaj o tym mówił.

Jak na razie to co zobaczyłem to chętni:

Ja

PapaBot

Buli

może broda

może sauren

może cree (NF najlepsze ;])

może 6 członków jak by ktoś jeszcze chciał niech pisze nie ważne jaki lvl i czy pierwszy raz gra w grę

my pomagamy, my wspólnie gramy ! takie zawołanie XD

No no :D To już jest sens zakładać ^^ Postaram się dziś lub jutro założyć. Są jeszcze dwie sprawy:

Mnie osobiście najbardziej podoba się nazwa Bloody Ice. Tylko czy wam ona pasuje?? Bo nie chcę potem konfliktów że komuś się nie podoba, dlatego wcześniej w moim temacie poprosiłem o propozycje nazw ^^ I prosze o więcej propozycji. :DD

Jeżeli do popołudnia pojawi się troche więcej propozycji to wybierzemy coś i założe gildie :D

@edit

I podawajcie swoje nicki z gry to jak coś bede sie z wami kontaktował ^^

Oczywiście wszystko będzie też na forum ;]

Co waz wzieło z tym Ice , może Ice cream :P

xDD Jakoś się nam spodobało dziwnym trafem :D

Ej a może Ice Team ? xD Brzmi fajnie, ale chyba Ice Cream lepsze :D

Oczywiście nazwy bez "ice" też mile widziane ^^

@broda

jaki masz nick w gw? :P

Buli czemu cie niema na GW?

Założyłeś już tą gildie :P?

Aha i ja jestem za nazwą Ice Cream Energy (ICE nawet skrót xD) albo Ice Guild.

A tak na serio to Bloody Ice

@edit

Doczekałem się rangi Początkujący Mag yee XD

Brawa proszę, brawa !! ;P

@edit2

Przypominam

mój nick w GW to

Detth Shadow

Buliego to

Buli Ele

teraz wasze mówcie żeby daliśmy se do Przyjaciół.

Jestem 8 godzin w dniu na GW to mnie chyba spotkacie xD

Którą kampanie gracie głownie ?

ja mam wszystkie oprocz eotn wiec mi obojetne. I kazdy gra w to co ma :D

Ja przeszedlem wszystkie oprocz eotn ktore zamierzam kupic niedlugo.

@Rox

Wczoraj nie założyłem gildi ze wzgledu ze mialem wczoraj klopot z netem wieczorem. -.-

postaram sie załozyc dzis po 16. bo wczesniej mnie w gw dzis nie bedzie ^^

postaram sie byc w gw czesciej ^^

Sory za male opoznienie załozeniem, dzis napewno bede po 16 ^^

No to gitara ;D

Mój nick to:Asva Rox

klasa: Mesmer.

Gildia jest już założona, nosi nazwe "Ice Cream Energy"

Pewnie większość napisze że jak lida nie ma to kiszka, bo to prawda. Nie wiem co będzie dalej i nie wiem czy gildia wypali. Gildia jest założona i posiada już pelerynki.

Nie było sensu robić czegoś na siłę.

Ja sam chyba przewyższyłem swoje możliwości w Guild Wars ( przede wszystkim finansowe xD) i chyba to nie ma sensu bo po jakimś czasie ktoś będzie narzekał na gh lub inne pierdoły.

Wydaje mi się że najlepiej będzie żeby każdy z was poszukał sobie fajnej gildi z gh, cape itd. i żeby lider w niej był aktywny i rozważny.

Przez moją głupotę zrobiłem zamieszanie na forum, z góry mówię przepraszam. Na czas obecny oddam lidera PapaBotowi, który jest w gildii, a on zrobi z guild co będzie chciał.

Oczywiście jeśli jestem grze to z mila chęcią pogram jeśli ktoś będzie chciał albo pomogę. Wiem ze pewnie jesteście rozczarowani lub wkurzeni na mnie i rozumiem was. Mogłem posłuchać wcześniej i nie robić zamieszania.

Obecnie wszystkie pytania dotyczące gildii piszcie do PapaBota bo on jest lidem obecnym. Zróbcie z gildią co chcecie. Może po jakimś czasie dojdę do gildii jeśli nadal będzie, głównym powodem mojego odejścia jest obecny brak czasu który mógłbym poświęcić na komputer, a lider mus być aktywny.

Oczywiście gildia jest do waszej dyspozycji.

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ^^ Buli