GuildWars HoT [Nowe CP pod sPVP - LF 3-4 osob 20-24 GMT+1]

Grupa:

do gry od startu, start od uzbierania 3 osob(+24h na zebranie 4 osoby), wyexpienie sie -> wyfarmienie -> pvp -> sPvP

Team docelowo pod Areny 5v5/PvP

Wymagania:

# Hot wymagany, od startu

# 20-24 GMT+1 wymagane 100%, weekend mozliwe wieksze.

# 20 + wiekowo, bez rodzicow i pozwolen na granie.

# Angielski komunikatywny (nastawiamy sie na topke, niekoniecznie PL + pozostawia nam to opcje uzupelniania skladu ludzi INT)

# Mikrofon

# Sprzet, na ktorym chodzi WvW na FULL HD bez scin (Wooden PC, stanowoczo NIE!)

# Doswiadczenie z MMO wymagane! (Nie musi to byc GW2, gra jest prosta jak budowa CEPA

Obecni chetni :

1. Ja (Stream ON)

2.

3.

4.

5.

(Jak zbiora sie 3 osoby, czekamy 24h do znalezienia 4, jak nie znajdziemy to lecimy w 3 i bedziemy szukac 2 osob pozniej).

Jak gramy?
1. Gramy tylko w powyzej ustalonych godzinach

2. Uzywamy TS3/Skype(do ustalenia)

3. Jak sie bedzie milo grania mozemy tez pograc w inne tytuly jak Black Ops III, Dota/HoTS/LoL

CELE:

# wyexpienie sie wspolnie 0-max

# Ogarniecie gry

# znajdziemy sobie gildie (przy czym grupa>gildia)

# pvp i fun !

Sry ale juz sam poczatek tematu pokazuej ze nie masz totalnie pojecia o arenowym pvp w gw2 .. "wyexpienie sie -> wyfarmienie -> pvp -> sPvP" ... Wyexpienie sie na arenowe pvp lol przeciez tam wchodzi sie od 2 lvl po zrobieniu tutorialu ... "Farmienie" czego czlowieku jak tam kazdy ma ten sam set .... Blagam ... Jezeli skladasz do czegos grupe miej chociaz pojecie o tym co chcesz zrobic ... Cytujac "# Mozg j/w"

Sorry, ale jak czytam ten post, to się łapię za głowę. Nic z niego nie zrozumiałem.

Żeby było trudniej "quitnac", wyfarmimy, znajdziemy gildię, wyexpimy się. Celujesz w "topkę", a nie masz żadnego pojęcia o grze.

I od kiedy sprzęt wpływa na opóźnienie?

#mozg j/w. Polecam wrócić do gier gdzie wyfarmiony albo kupiony w item shopie set miał znaczenie :P

Ouch,otworzyłem z ciekawości temat,rozumiem,że ktoś może być nowy w danej grze i nie do końca ogarniać,ale ...

Co ma www do Tpvp ? można nawet grać na minimalnych ale za to w +60 fps bez najmniejszego problemu.

Tak samo niema najmniejszej potrzeby expienia postaci zakładając,że grasz tylko i wyłącznie PvP,ba nawet sie wyexpisz za booki z pvp po jakimś czasie

Tak samo HOT's może być zbędny na początku - specjalizacje to tylko dodatek do klasy,jej core to główny akpekt ,,ogarniania postaci,,

Niby w porządku,zbierasz sobie ekipę do gry,piszesz,że masz zamiar ,ogarnąć grę, - ok,trochę nie popieram tego ataku w commentach wyżej,zamiast normalnie wytłumaczyć,że to tu tak nie działa,ale mimo wszystko # Mozg j/w zaśmierdziało hipokryzją :).

Jak chcesz celować w topkę poznaj pierwsze zupełne podstawy,na jakich ta gra działa...ale chyba tego pisać nie muszę...

Nie mam pojęcia jaką miałeś styczność z GW2 ale kiedyś powstał temat dla nowych

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/76208-informacje-dla-graczy-f2p/

@Awen

A czego się spodziewałeś? Jeśli ktoś pisze "#Mozg j/w" (jak wyżej co?), to się nie spodziewaj, że ludzie ładnie mu wytłumaczą, co jest nie tak. Może niech zejdzie na ziemię, to sam wszystko ogarnie.

@UP

Pisze,że ma zamiar ,,ogarnąć,, jak faktycznie ma "#Mozg j/w to chyba ogarnie :)

Przynajmniej mam taką nadzieję ...

Prosze admina/moderatora o zamkniecioe tematu, temat ma charakter informacyjny.

Grupa:

do gry od startu, start od uzbierania 3 osob(+24h na zebranie 4 osoby), wyexpienie sie -> wyfarmienie -> pvp -> sPvP

Team docelowo pod Areny 5v5/PvP

Wymagania:

# Hot wymagany, od startu

# 20-24 GMT+1 wymagane 100%, weekend mozliwe wieksze.

# 20 + wiekowo, bez rodzicow i pozwolen na granie.

# Angielski komunikatywny (nastawiamy sie na topke, niekoniecznie PL + pozostawia nam to opcje uzupelniania skladu ludzi INT)

# Mikrofon

# Sprzet, na ktorym chodzi WvW na FULL HD bez scin (Wooden PC, stanowoczo NIE!)

# Doswiadczenie z MMO wymagane! (Nie musi to byc GW2, gra jest prosta jak budowa CEPA

Obecni chetni :

1. Ja (Stream ON)

2.

3.

4.

5.

(Jak zbiora sie 3 osoby, czekamy 24h do znalezienia 4, jak nie znajdziemy to lecimy w 3 i bedziemy szukac 2 osob pozniej).

Jak gramy?
1. Gramy tylko w powyzej ustalonych godzinach

2. Uzywamy TS3/Skype(do ustalenia)

3. Jak sie bedzie milo grania mozemy tez pograc w inne tytuly jak Black Ops III, Dota/HoTS/LoL

CELE:

# wyexpienie sie wspolnie 0-max

# Ogarniecie gry

# znajdziemy sobie gildie (przy czym grupa>gildia)

# pvp i fun !