Guitar Hero: Dragonforce - Throught the fire and flames - HARD :) na mojej autorskiej perkusji :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=458104154296936&set=vb.100002920675905&type=3&theater

zapraszam do ogladania i komentowania :D sory za poczatek, ale moj mlodszy brat ma troche zryty baniak jak wypije :D

Heh coś czuje że to medium lub hard :D

Heh coś czuje że to medium lub hard
Guitar Hero: Dragonforce - Throught the fire and flames - HARD na mojej autorskiej perkusji .

hard... bez dwustopa nie ma szans experta i expert+ xD z reszta kto gral to wie jak to tam wyglada :D

Można bez podwójnej stopy przejść na expercie :) W dodatku masz porządną perkusję. Na standardowej od Guitar Hero jest zabawa :D

hard... bez dwustopa nie ma szans experta i expert+ xD z reszta kto gral to wie jak to tam wyglada

Hehe dokładnie kto gra ten wie :D ile dziesiąt godzin sie spędziło przy tej grze to moje :D

I spokojnie na expercie sie gra na 1 stopie w to :) WIem bo sam grałem :D

a Expert różnił się od expert+ tylko i wyłącznie podwójną stopą :)

Chociaż nie róznił się nie tylko stopą :D

mialem taka :D rozlozylem ja na czesci zeby skonstruowac moje cudo... ja nie twierdze ze sie nie da, ale dla mnie ( poczatkujacego perkusisty bo gram od marca) to co potrafie teraz to i tak chyba duzo, tym bardziej ze na tej perce gram 2 raz w zyciu bo moja kobita pojechala do niemiec, a nie lubi jak tluke sie w mieszkaniu :D

edit: mialem kiedys dwustop od kumpla pozyczony(piekna sprawa), ale nie pasowal do pada mojej stopy i zerwalem nim siatke z pada , i teraz jestem zmuszony tluc o glebe tym z perkusji do gh xD, podlaczalem stope od hi-hatu, ale nie dziala z gh, a szkoda mi kombinowac przy nim bo jak nie gram w gh to cwicze na nim hi-haty stopa :)

dla ciekawskich, jesli mieli byscie kupowac perke elektroniczna do gry w gh odradzam alesis dm6 bo nie ma wyjscia midi, a talerze nie maja funkcji tlumienia dzwieku po zlapaniu za talerz i strasznie glosne sa:)

a moja perka to polaczenie talerzy i modulu z dm6 z bebnami z perki dig drumm po wymianie naciagu werbla na rolanda:)

https://www.facebook.com/photo.php?v=458104154296936&set=vb.100002920675905&type=3&theater

zapraszam do ogladania i komentowania :D sory za poczatek, ale moj mlodszy brat ma troche zryty baniak jak wypije :D