Guitar Pro

Witam wszystkich miłośników gitarry !. Mam pytania odnośnie programy wspomnianego w temacie:

- słyszałem, że program odtwarza taby utworów, które mu damy - czy to się sprawdza, a jeśli tak to czy dobrze działa ?

- która wersja lepsza ? 5 czy może 6 ?

Pozdrawiam.

1. Tak

2. Ja mam 5 i nie narzekam.

1. Świetny program, o wiele lepszy opcja niż czytanie tabów zapisanych na stronie niczym z notatnika.

2. Ja z 5 miałem problemy i nie odczytywał zapisów z innych wersji GP. Polecam 6

Program jest dosyć dokładny tylko trzeba się przyzwyczaić do dzwieków midi. 5 czy 6 nie ma różnicy za dużej.

No ja na tym programie pracuje sobie od dawien dawna i polecam jak najbardziej, jest stroik, jest gryf gitary pokazany :) masz strone z nutami, możliwość tworzenia własnych piosenek z zapisywaniem ich :) no i da się wykluczać z piosenki różne partie dzwiękowe i je podgłaśniać :) taby są np na stronie 911 tabs

Guitar hero? teraz jest nowa era...

club_salsa-bongosy_big.jpg

Bongosy k**wa - Słowa Wielkiego filozofa Dema

Guitar hero? teraz jest nowa era...Bongosy k**wa - Słowa Wielkiego filozofa Dema

O boże jakie smieszne, myślisz że jak naśladujesz Dema to jestes fajny?

Nie lepiej uczyć się na słuch hehe ?

O boże jakie smieszne, myślisz że jak naśladujesz Dema to jestes fajny?

Nikogo nie naśladuję, porostu to była dobra okazja żeby rzucić tym gagiem

Same POZYTYWNE odpowiedzi .. Tego się nie spodziewałem :D. Dziękuję wszystkim za te jakże pomocne opinie :)

@edit

Taby do utworów mogę wziąć, tylko wpisując w google: "utwór guitar pro tab" ?

Najlepiej poszukuj konkretnych kawalkow lub paczek. Polecam do tego strone 911tabs.com - baardzo duzo tabow do kazdej piosenki =).

Witam wszystkich miłośników gitarry !. Mam pytania odnośnie programy wspomnianego w temacie:

- słyszałem, że program odtwarza taby utworów, które mu damy - czy to się sprawdza, a jeśli tak to czy dobrze działa ?

- która wersja lepsza ? 5 czy może 6 ?

Pozdrawiam.