Gumki antypoślizgowe

Witam, posiadam tablet graficzny HUION 1060pro+ w którym tydzień temu przypadkowo oderwałem 1 gumkę a kolejną do połowy naderwałem. No więc szukam sposobu lub kleju(nie kropelki) który przywróci stan sprzętu do normalnego użytku, nie może to być pernamente przytwierdzenie gumek (śrubki pod nimi) ani krótko terminowe rozwiązanie. No więc czekam na sugestie lub rekomendacje kleju^^.

a może taśma dwustronna wystarczy?

a może taśma dwustronna wystarczy?

jak sie mocniej przesunie to się odrywa

jakieś pomysły?

mój kolega kupił ETUI składane z możliwością podpórki. Powierzchnia antypoślizgowa miała wymiary tabletu, na tą powierzchnię przykleił specjalny rodzaj materiału który śliza się tylko w 1 stronę, natomiast w drugą nie da rady. Inaczej mówiąc ustawiasz go tak że do tyłu się nie przesunie ale do przodu już tak.

Nie znam nazwy tego materiału ale sprawował się ponoć bardzo dobrze :)

To już wole kropelke xD.

poxipol polecam , jak wyrwiesz to z blatem

klej gumowy, silikon

Poszukaj taśmy montażowej TESA całkiem mocno trzyma a gdy trzeba coś zdemontować nie sprawia większych problemów.

Ok wybieram klej silikonowy wygląda obiecująco i łatwy w użyciu.

Witam, posiadam tablet graficzny HUION 1060pro+ w którym tydzień temu przypadkowo oderwałem 1 gumkę a kolejną do połowy naderwałem. No więc szukam sposobu lub kleju(nie kropelki) który przywróci stan sprzętu do normalnego użytku, nie może to być pernamente przytwierdzenie gumek (śrubki pod nimi) ani krótko terminowe rozwiązanie. No więc czekam na sugestie lub rekomendacje kleju^^.