GunZ 2 - kluczyk?

witam. czy ma ktoś może zbędny kluczyk do powyższej gry ? czy jest jakiś sposób żeby takowy ostrzymać, niestety się spóźniłem bo gdy dowiedziałem się o tej grze kluczyki już rozdano : / ale wiem że było ich mnóstwo, czy ktoś może mi takowy przesłać na PW jeśli ma . Bardzo mi zależy na tej grze :)

Podpinam sie do prosby :P

Mogę jedynie oddać konto, gdyby ktoś był zainteresowany.

oddać za darmo? a gdzie haczyk ?

Komuś na pewno się przyda:

53141df0-e09f-0130-da11-689a8f91ad22

nikt nie skorzysta z tego kodu bo trzeba zalozyc konto w gunz 2 na tym mailu na ktory byl wyslany klucz.,

SoniQ prosze wez sie nie wypowiadaj jak nie masz pojecia co piszesz - ja wlasnie z niego skorzystalem, dziekuje Nezoue. Prosze o jeszcze jeden dla kolegi jesli ktos ma

oddać za darmo? a gdzie haczyk ?

Nie ma, konto bez żadnych postaci, nawet na nim nie grałem i nie mam zamiaru, więc po prostu chcę je oddać.

Okenogeph~ ja bym poprosil o to konto jesli bylbys tak mily/ z gory dziekuje

Jestem autorem temtau, ja wypowiedziałem się pierwszy , i dlatego bardzo prosze cie OKENOGEPHICKLINEKOSE oddasz mi to konto ?

Na PW jeśli można prosić bo tutaj ktoś mi zabierze :)

Temat do zamknięcia, z dedykacją dla OKENOGEPHICLINEKOSE , za znalezienie dla mnie kluczyka ^^

witam. czy ma ktoś może zbędny kluczyk do powyższej gry ? czy jest jakiś sposób żeby takowy ostrzymać, niestety się spóźniłem bo gdy dowiedziałem się o tej grze kluczyki już rozdano : / ale wiem że było ich mnóstwo, czy ktoś może mi takowy przesłać na PW jeśli ma . Bardzo mi zależy na tej grze :)