GunZ-Ekipa i Nauczyciel :D

Szukam jakiegoś ProGamera w grze gunZ który byłby chętny do podszkolenia mnie w tej grze ;) Bardziej chodzi mi o K-Style. Filmiki na YT aż tak wiele nie dawają

Ale aż tak wielkim Noobem nie jestem ;] Aktualnie 9lvl

I szukam kilku osób które chciałyby zagrać razem :]

Niżej piszcie swoje nicki i w jaki sposób możemy się zgadać :]

PoZdr

Nie ma takiego słowa jak "dawają" wybacz ale nie mogłem się powstrzymać widząc jak ludzie tworzą własny polski.

Przecież ta gra to hack na hacku, jest sens i fun w to grać ?

Też tak słyszałem, może to po prostu ludzie graja dobrze, a noobki rozsiewają takie plotki, a potem łapią je inni? Chyba sam pobiore Gunz'a, kiedyś w to grałem i sam zobacze jak się tam sprawy mają. Możemy razem czasem pograc, jak cos.

Polecam zagrac na EuroGunzie, mniej haxow niz na globalu i milsi ludzie, a skill jest na dosc wysokim poziomie.

Ostatnio miałem chęć na gunz'a Nick taki jak na forum: Pytles, napisz mi gg: 32854431

Na aktualną chwile nie polecam grać w gunza, ponieważ znaczna większość hakuje i nijak idzie grać. Osoby które nie hakuja, przestają grać, tak więc leją się sami hakerzy, którzy są nieśmierleni. Czy to w PvP czy Questach.

To ściągać globala czy euro ? Bo zanim wyjdzie gunz2 to hohoho i jeszcze troche...

Co do haxów to mam te info od kumpla który stara się ogarniać w każdej grze i nie wychodzi mu to źle, zawsze w top10 pvp serwa,więc chyba mnie nie czarował.

Warcraft947 ma racje, na mnie też wołają haker -.-

To tylko noobki wymyślają.

Bo hacków jest na prawdę mało...no chyba że w questach.

Szukam jakiegoś ProGamera w grze gunZ który byłby chętny do podszkolenia mnie w tej grze ;) Bardziej chodzi mi o K-Style. Filmiki na YT aż tak wiele nie dawają

Ale aż tak wielkim Noobem nie jestem ;] Aktualnie 9lvl

I szukam kilku osób które chciałyby zagrać razem :]

Niżej piszcie swoje nicki i w jaki sposób możemy się zgadać :]

PoZdr