Gunz the duel

Witam!

Dość dawno grałem w Gunz'a. Siedziałem w tym długo, ale do odejścia zmusili mnie cheaterzy, bociarze i inni frajerzy. Ostatnio znowu zachciało mi się w niego grać, ale jest jedno ale ( :) ) czy ijji zrobiło coś z tymi kanciarzami?... bo jeśli nie to szkoda mi czasu ściągać i upewniać się... tak więc jeśli ktoś coś wie na ten temat, to prosiłbym o poinformowanie :).

Sam się pytałem o to Volgerda, on mi odpowiedział, że cheaterzy i haxy jak byli tak są. Technologia Game Guarda jest do d***.

Witam!Dość dawno grałem w Gunz'a. Siedziałem w tym długo, ale do odejścia zmusili mnie cheaterzy, bociarze i inni frajerzy. Ostatnio znowu zachciało mi się w niego grać, ale jest jedno ale ( ) czy ijji zrobiło coś z tymi kanciarzami?... bo jeśli nie to szkoda mi czasu ściągać i upewniać się... tak więc jeśli ktoś coś wie na ten temat, to prosiłbym o poinformowanie .

Są,dalej ten sam syf,plus nowe ub33r haxy.Czekamy na GunZ:The second duel ^^

Są już jakieś potwierdzone informacje odnośnie Second Duel ? :P

Poza tym: każdy GameGuard jest do d*py bo brudną robotę zawsze odwalają admini ^^

No ciekawy może być Gunz 2... są jakieś wieści na temat jego wydania?

xen0n- w takim razie chyba sobie daruje :<

Niejaki Volgerd, forumowy wyśmiewacz i błazen, założył już taki temat, a w nim post który coś o Gunzie dwójce mówi, zapraszam, moje dzieci. :>

PS. A link brzmi tak

Temat sam zszedł na gunza 2, ale akurat o niego nie pytałem :). Dostałem już odpowiedź, wiec temat można zamknąć :)

Witam!

Dość dawno grałem w Gunz'a. Siedziałem w tym długo, ale do odejścia zmusili mnie cheaterzy, bociarze i inni frajerzy. Ostatnio znowu zachciało mi się w niego grać, ale jest jedno ale ( :) ) czy ijji zrobiło coś z tymi kanciarzami?... bo jeśli nie to szkoda mi czasu ściągać i upewniać się... tak więc jeśli ktoś coś wie na ten temat, to prosiłbym o poinformowanie :).