Guru/gw2/hejt/ankieta

Kto według was ,zwykłych użytkowników forum( komplement) robi z siebie większego błazna?(sorry,opcja ankiety nie działa ,piszcie w komentarzach xd)

A) Osoby ulegające trollingowi typu:

GierKoneser napisał(a): arrow.jpg

"Guru twoje hejty są takiego poziomu jak i ty sam -.-"

UbaBuba napisał(a): arrow.jpg

"Guru nie potrafi zrozumiec ze cos co mu sie nie podoba, moze podobac sie innym, i na sile stara sie nas przekonac jakie to GW2 jest zle, a nie jest.

Guru nas, czytelnikow, gowno interesuja twoje prywatne odczucia na temat gier, zrozum to, bo obecnie to wyglada na to ze redaktorem jest 16-letni szczeniak."

B ) Osoby z ewidentnym problemem natury psychicznej

Mat524 napisał(a): arrow.jpg

gw2 to j**any syf !! Guru hejtoj to nadal !!

msmiuosh napisał(a): arrow.jpg

Protal schodzi na "psy" zamiast wrzucić kogoś rozsądnego mądrego który pisałby newsy neutralne to jest taki guru który ma te swoje parę lat. Ja już od dłuższego czasu przestałem wchodzić na ten portal ze względów na guru i jego słabe newy. Ciekawe..

Aha.

735719c07c6ab0mega_facepalm_gif.gif

Tyle.

@UP nie ma to jak się konstruktywnie wypowiedzieć.

Cały temat jest wałkowanty już od jakiegoś czasu a i tak do niczego nie dochodzi.

Trochę to jest bez sensu moim zdaniem i jedyne co mogę wyrazić to .............................

Wiecie ,ja powiem tak.Grałem tylko w trial GW2 ,no te kilka leveli nawet fajnie się grało.Spoko grafika,skille mi się podobały ,dynamicznie ,energicznie ,ogólnie całkiem przyjemny gameplay w moim mniemaniu.Zastanawiałem się nad zakupem tego "cuda" he,he,ale powiem szczerze ,że po tym całym hejcie jaki wyczytałem na portalu,patrze na tą gre jak na ostatni sh..t.Antyreklama ma jednak wpływ na świadomość człowieka.Chodzi mi o to ,że taki mocny hejt wałkowany na okrągło może zniechęcić do danej gry czy wogóle jakiegoś produktu.

Bo oni w kółko wałkują ten hejt. Nawet jak porównał ile przy open becie miało jak na razie PoE z SWOTRem i GW2 (któremu pogratulował) to oni nadal czują, że ją hejtuje i sami to też robią.

Nie znajdziecie lepszego redaktora niż guru...żałosna dzieciarnio to Wy nie On reprezentujecie prostactwo :)

Nie znajdziecie lepszego redaktora niż guru...żałosna dzieciarnio to Wy nie On reprezentujecie prostactwo

Buhahhaha. :D

Panie QQi

Jesteś zwykłym, niedojrzałym palantem :) Oczywiście nie oceniam tylko po tym tylko po setkach Twoich bezsensownych postów.

Udajesz mądrego a jesteś strasznie przeciętny. Nie będę się rozpisywał bo nie mam czasu.

Tak w ogóle zamykam pysk bo jeszcze ktoś mi powie że jestem następnym multikontem guru albo liże mu d*pę, hah.

Peace

Jestem tu prawie 5 lat, przewinęło się wielu redaktorów. I żaden nie pracował tak długo i nie robił tak wiele. Nie mam ochoty dalej dyskutować, poziom forum diametralnie spadł, wielu tych stałych, zasłużonych użytkowników odeszło właśnie przez to. Po prostu odechciewa się pisać, w niektórych tematach bo aż mi ręce opadają gdy to czytam. Zamknął bym chętnie w cholerę ten temat bo jego temat jak i pierwszy post autora jest nisko beznadziejny i niedojrzały, ale jestem niemal pewien, że zaraz powstanie temat z "Hejtem" na moderatorów. Jak zaczniecie przeginać strunę to temat zamknę, a każdego odpowiednio ukarzę.

Chłopaki ,dawać czadu!! Więcej!!

Akurat po tobie Karthas się tego nie spodziewałem. Guru jest spoko i nie narzekajcie, bo nic innego nie mamy. Niestety Ozonek nie da rady pisać tyle ile guru. A i tak wole newsy guru niż Ozonka. Ozonek jest bardzo dobrym redaktorem, ale wole te nacechowane emocjami newsy od guru:)

Zamknijcie temat, bo wiadomo do czego to doprowadzi.

guru po prostu stara się dostosować poziom newsów do poziomu użytkowników portalu. Fakt jego hejt na GW2 jest denerwujący i nieuzasadniony, ale nie jest powodem aby go wyrzucić. Lepiej byłoby jakby Ozonek pisał newsy odnośnie GW2, wyszłoby to na dobre wszystkim.

Ozorek i guru są fajni ,mili,sympatyczni ,zawsze skłonni do pomocy.Wogóle w firmie sie pracuje bardzo przyjemnie a szef klubu "Tęcza" Ryszard Ochódzki (niech nam żyje sto lat)najlepszym naszym prezesem jest.To mówiłem ja Wacław Jarząbek,łubu dubu.

ogolnie to juz chyba nie ma o czym dyskutowac bo guru jesli chodzi o gw2 to dno i wodorosty po prostu nie potrafi zrozumiec ze gra odniosla sukces gdzie dzisiejszych czasach jest ciezko o taki wynik. Ogolnie ten caly troling w takim stopniu pojawil sie wlasnie z hejterstwem guru i portal spadl na psy, jak sie czyta kometarze to z czesci uzytkownikow nie wiadomo czy sie smiac czy plakac... wiekszosc normalnych odeszla i pozadne kometarze to zadkosc a jedynie forum jeszcze sie trzyma. Najbardziej ubolewam nad tym, ze admin nie czyni nic w tym kierunku aby to zmienic ( nie chodzi tu o guru ) i doprowadzic do kultury...

To jest jak z Dlaczego Ja, czy Ukryta Prawda.

Gdyby nikt tego nie oglądał, nikt by tego gówna nie produkował.

To samo jest z hejtem Guru.

Kiedy jest wzięcie na hejtu Guru i kiedy kręcą się wyświetlenia, po co pisać grzecznie?

Dokładnie tak jak napisał VampirX4 gdyby ten hejt guru nie dostarczał żadnych korzyści dla portalu to dawno by nie pisał artykułów. Z resztą pamiętam czasy z przed hejtu i nie nabiorę się że jest to naturalne jego zachowanie. Inna sprawa ,że czasem jego hejt jest jak najbardziej zasadny...

O jaa mam najwięcej łapek o.O trolololo <3 ;**

A tak na poważnie, nie wiem co o tych typach myśleć o.O

W ogóle nie rozumiem poco się tym przejmujesz i robisz z tego wielkie "HALO" -.-..

Dopóki guru będzie bezsensownie hejtował itd. dopóty będą takie komentarze ...

Nie ma sensu dalej rozwijać tego tematu.

Peace GierKoneser Here.