Guten Morgen

Nie no! Od pewnego czasu jestem tu obecny i jeszcze się nie przedstawiłem.

Pora to zmienić.

Ulwielbiam RPG i MMORPG.

Tak na ogół to jestem konsolowcem, mam spora kolekcję konsol: PS1, PS2, PSP, GAME CUBE, ATARI I PEGASUS, w planach mam PS3 i WII, a później Dual Screena,

Moje ukochane @_@ MMORPG

- LAST CHAOS,

- TALES OF PIRATES,

- LINEAGE 2 (buliłem przez pól roku, ale nie ma kasy i muszę odczekać nim znowu zacznę grać w to cudo)

- Scions of Fate

Gry RPG nie MMo

- Fable (nic go nie pobije, czekam na dwójke)

- Sacred (równierz czekam na dwójkę)

- cały FORGOOTEN REALMS, w głównej mierze Zadzawka Blasku i Deamon Stone (tylko an konsole wydane)

- Spelforce (wciągające choć stare)

Jestem fanatykiem fantasy i Fullmetal Alchemista,

Gracz w Warhammera Fantasy Battels i D&D

Nie no! Od pewnego czasu jestem tu obecny i jeszcze się nie - LINEAGE 2 (buliłem przez pól roku, ale nie ma kasy i muszę odczekać nim znowu zacznę grać w to cudo)

też w to grałem, na prywatnym serverze Polskim, i było uroczo :mrgreen:

Ahhh kupiłem odrazu po premierze, wciąż wisi nad kompem w tym plastikowym pudełeczku :mrgreen: - a tak w ogóle gra pobija każdą inną, jakby taki był MMORPG, to bym napewno grał :roll:

W 1 grałem, nie przelazłem niestety - za trudne jak dla mnie :mrgreen:

A w 2 jakoś tak było że za łatwa ;] Przelazłem do końca, choć nie mogłem rozbudować miasta pobocznego, bo gliny mi brakowało (1 szt.), ale gra była dobra, choć pod koniec już monotonna :-/

Jestem fanatykiem fantasy

Książka, komiks czy serial? Ja osobiście jestem fanem książek ahhh wczoraj skończylem 23 książke fantasty, Robin Hoob, ale tez czytałem Sapkowskiego...ale mniejsza z tym...

Fullmetal Alchemista

Znów: Serial czy Komiks?

Czytałem pierwszy tom (jedynie co w tym tomie było ciekawe to to jak jedzą nogę gryfa :roll: ), ale tak ogólnie to ogladałem kilka odcinków...

Hehe nie należę do oczytanych urodziłem się w świecie TV ;p a książki jakoś ciężko dochodzą.Nie znaczy to,że nie przeczytałem żadnej książki ;p a z tych gier L2 ^^ a dla miłośników gier fantasty polecam WoWa nie ma bardziej rozbudowanego mmorpg.

Ps.Pamięta się SpellForca ^^

Milan:

Komiks, Książka czy serial?

Książka - na łbie około 500 książek,

Serial nie za bardzo, choć pełnometrażowe filmy owszem

Komiks - nie

Fullmetal alchemist - i anime i manga (dla niewiedzących - serial i komiks)

Przeczytałem dopiero 15 tomów na 17 a odcinki wszystkie.

A jedynkę cała przeszedłem na kampanii i dodatkach, i każdy scenariusz na Light i Dark (dla mnie prościzna)

A fable - ogromy plakat ściągnięty z ameryki za 10dolców wisi nad moim biurkiem :oops:

Nie no! Od pewnego czasu jestem tu obecny i jeszcze się nie przedstawiłem.

Pora to zmienić.

Ulwielbiam RPG i MMORPG.

Tak na ogół to jestem konsolowcem, mam spora kolekcję konsol: PS1, PS2, PSP, GAME CUBE, ATARI I PEGASUS, w planach mam PS3 i WII, a później Dual Screena,

Moje ukochane @_@ MMORPG

- LAST CHAOS,

- TALES OF PIRATES,

- LINEAGE 2 (buliłem przez pól roku, ale nie ma kasy i muszę odczekać nim znowu zacznę grać w to cudo)

- Scions of Fate

Gry RPG nie MMo

- Sacred (równierz czekam na dwójkę)

- cały FORGOOTEN REALMS, w głównej mierze Zadzawka Blasku i Deamon Stone (tylko an konsole wydane)

Jestem fanatykiem fantasy i Fullmetal Alchemista,

Gracz w Warhammera Fantasy Battels i D&D