Cześć, słuchajcie temat ten jest troszkę inny. Chodzi mi o to iż mam GW 2 już od ponad roku no ale nie mogę się przemóc do tej gry i nie wiem co robię źle.
Cała sprawa polega na tym ,że gra mi się nudzi tak wiem grając samemu i bez gildii żadna gra długo nie pociągnie ale ogólnie do tej pory jedyne co robiłem to PvP troszkę na arenach + zwiedzanie mapy,odkrywanie jej i questy na niej + Open PvP i tyle.
Jak chodzi o eksploracje świata no jest fajny ale ile można w kółko biegać i co nowa mapa to tona nowych questów itd. i po pewnym czasie (dobiłem tak do 40 lvla na samej eksploracji i questach z nich) znudziło się .
Bieganie na arenach fajne ( bo liczy się skill) ale nie mam gearu itd. więc arenki troszkę odpuściłem.
Lepszą opcją jest mass PvP ale tutaj biegam w zergu ludzi i lecę z jednej fortecy na drugą i nic się nie dzieje czasem jakieś potworki się zabije i super rzadko spotka się wrogi zerg ale ogólnie to też nie ma w tym żadnej frajdy co ludzie widzą w tym wszystkim?
Mam strasznie mało czasu na grę i próbuję za wszelką cenę przekonać się do tego tytułu ale ilość skilli i "monotonia" w postaci tego co napisałem powyżej (głównie Mass PvP i zwiedzanie mapy + questy na nich) powoduje ,że nudzę się tym tytułem bardzo szybko :/ Co robię źle czego jeszcze nie poznałem ? Dodam ,że mam samą podstawkę dodatek to nie problem kupić tylko wiecie jaki sens ma kupowanie dodatku jak podstawki nie czuję :/