Gw 2 klucz

Witam

czy jest możliwość sprawdzenia jakoś nie wiem na oficjalnej stronie(nie mogę znaleźć) gw czy coś jaki posiadam klucz, który rejestrowałem ? Bo kupowałem wersje na monqu czyli sam cdkey i zapisałem sobie wszystkie dane na gmailu i mój młodszy brat właśnie przed chwilą usunął mi całą zawartość na poczcie, więc mogę coś zrobić aby w razie czego sprawdzić klucz ? Bo klucz tak czy siak jest potrzebny chyba do przywracania hasła czy coś lepiej go mieć prawda.. ?

Spróbuj napisać do supportu. Ale wątpie żeby ci go tak po prostu podali. Możesz probować też w sklepie, żeby ci go ponownie na meila wyslali.

Nic mi o takich informacjach nie wiadomo... i było by to głupie.

Bo w przypadku gdyby ktoś ukradł konto mógł by wbić na ta stronkę i sprawdzić klucz i równie dobrze konto w takim wypadku mogło by zostać mu przyznane (bo w końcu zna klucz).

P.S. Gratuluje brata, oraz tego ze zna passy na maila.

Ja swój klucz mam ładnie zapisany w kopercie z płytą.

Tylko przypomnę sobie hasło i zobaczę co się da zrobić.

[Przy problemie z instalacją gry tuż po formacie grzebałem tu i ówdzie, mam wrażenie, że gdzieś to musi być]

APDEJT:

Aby zresetować hasło na koncie potrzebny jest właśnie klucz, adres e-mail oraz nazwa postaci.

Jestem w trakcie resetowania hasła ;)

Więc klucz jest podstawowym zabezpieczeniem konta, w dodatku nieodwracalnym.

Sklep nie powinien posiadać kopii klucza, natomiast z supportem stoczysz wielką walkę, bo nie masz klucza.

Dokładnie bez klucza sobie możesz...

Jako iż nie zakupiłeś pudełka... musisz wysłać prośbę do sklepu aby wysłali ponownie maila z kluczem.

Następnym razem zapisz w miejscu niedostępnym dla brata... ewentualnie na jakiejś kartce i do portfela (od tak luźna propozycja).

Co do tego, że brat zna moje pasy do gmaila to nie prawda, po prostu siedziałem na poczcie i zapukał kolega a że chwilę z nim rozmawiałem to braciszek wykorzystał to i usunął mi wszystko..dobrze, że tylko miałem tam z tych ważnych rzeczy ten kod. ( sam gmail jest strzeżony tymi zabezpieczeniami na telefon i w ogóle) Dowiedziałem się, że motywem tego usunięcia była zemsta za to że nie dałem mu wczoraj oglądać wieczorem bajek, bo oglądałem mecz Polska-Turcja.

Ad.1 Skontaktowałem się z moonqqiem i okazało się, że kod jest u nich na stronie po zalogowaniu do konta mogę wejść w historie zamówień i tam wszystko ładnie jest. Nawet bym nie pomyślał o tym, dzięki Wam za pomoc.

Można zamknąć.

Tyle przegrać.... dla głupiego meczu.

Ale dobrze że wszystko skończyło się dobrze, bo rzeczywiście, bez kluczyka byłbyś udupiony. Zapisz go gdzieś sobie.

Witam

czy jest możliwość sprawdzenia jakoś nie wiem na oficjalnej stronie(nie mogę znaleźć) gw czy coś jaki posiadam klucz, który rejestrowałem ? Bo kupowałem wersje na monqu czyli sam cdkey i zapisałem sobie wszystkie dane na gmailu i mój młodszy brat właśnie przed chwilą usunął mi całą zawartość na poczcie, więc mogę coś zrobić aby w razie czego sprawdzić klucz ? Bo klucz tak czy siak jest potrzebny chyba do przywracania hasła czy coś lepiej go mieć prawda.. ?