Gw 2 kupno - pomoc

Witam !

od dawna jestem zainteresowany kupnem gw 2 pomimo tego że gra nie jest idealna, podoba mi się, ale niestety na WvsWvsW sobie nie pogram ale dla mnie nie jest to najważniejsze ( bo raczej nie ma możliwości chyba aby oni to jakoś zoptymalizowali jeszcze lepiej ? ) chce pograć głównie dla PvE ... czy oprócz kupienia zwykłej wersji pudełkowej w cenie wachającej się od 150- 200 zł ( za drogo :( ) można gdzieś kupić po prostu kluczyk do gw 2 ? Nie chodzi mi o allegro bo widząc tamte oferty i słysząc o tych oszustach to mnie odrzuca. Jest jakieś oficialne źródło i bezpieczne z którego mogę kupuić takowy kluczyk ? Czy jedynie została mi wersja pudełkowa? :(

http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/205

Cena kluczykowa niewiele odstępuje od ceny pudełkowej.

tu masz aukcje z najtańszym kluczykiem:

http://allegro.pl/gu...2970552935.html

Ceny są wysokie ponieważ gra jest bardzo dobra, ma dużą rzeszę fanów i jest b2p, czyli bez abonamentu.

Osobiście nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na tę grę i gorąco zachęcam do zakupu. Naprawdę warto.

Ja polecam sklep gram.pl , ja bym nie ryzykowała z kluczami z allegro jest prawdopodobieństwo że za 3 miesiące dostaniesz bana bo klucz został kupiony z np: lewej karty. Takie gry kupuj w sprawdzonych sklepach, a nie przez allegro.

www.keye.pl to sprawdzony sklep, kupiłem od nich 8 cd-keyów w ciągu ok. roku i wszystko z nimi w porządku. To, że ludzie nie potrafią myśleć i nie patrzą, od kogo kupują na allegro.pl, to ich sprawa, więc niech się nie wypowiadają na forum.

Te 134 zł, to póki co najlepsza cena.

I jeśli chcesz kupować na allegro, to OK, kupuj, ALE TYLKO OD KEYE.PL, INEXUS I FABRYKA KLUCZY, którzy mają na allegro konto "firma". Nie kupuj od innych "sprzedawców", bo klucz jest najpewniej do wersji NA, nie do wersji EU.

Nie daj się nabrać tak jak ja, że klucz był z UK.

FabrykaKluczy.pl Tam masz 100 %

Osobiście również się przymierzam do zakupu Guild Wars 2, a na oku mam to co oferuje sklep gram.pl - http://www.gram.pl/sklep/pc/guild-wars-2 - 129,90 zł za pudełko - tylko jest jeden bardzo istotny szkopuł - Produkt chwilowo niedostępny ;( Jak do końca mojej sesji nie uzupełnią to zostanie kluczyk na keye.pl...

Na morelach jest cena 145 zł - tam z ceną jest różnie raz kosztuje 135 raz 199 a potem 150 xD ... a jak jest z optymalizacją arena.net coś ma zamiar z tym zrobić czy już raczej sobie odpuściła?

Ja kupiłem pudełeczko na gry-online.pl za 155 zł i dostarczono do mnie w 1 dzień ;p polecam

Ja kopiłem gw2 pograłem trochę. znudziło mi się, a teraz znowu gram ale ta gra nie jest rewelacja

Czy warto jeszcze kupić GW2 ? bo ta gra już trochę czasu ma i zastanawiam się czy już pozamiatane czy jeszcze warto dołączyć do gry

Fabrykakluczy.pl.

Wszystko tam kupowałem ja i kumple. Kupiłem miniecrafta. cs 1.6/GO. WoW Regularnie prapaidy. Czy nawet bf3 i jakoś nie dostałem bana. Kumple tam też kupili gw2 (pięciu). I do teraz nie mają bana. Co do allegro, trzeba umieć kupować. A nie potem płakać, że ma się bana.

Witam !

od dawna jestem zainteresowany kupnem gw 2 pomimo tego że gra nie jest idealna, podoba mi się, ale niestety na WvsWvsW sobie nie pogram ale dla mnie nie jest to najważniejsze ( bo raczej nie ma możliwości chyba aby oni to jakoś zoptymalizowali jeszcze lepiej ? ) chce pograć głównie dla PvE ... czy oprócz kupienia zwykłej wersji pudełkowej w cenie wachającej się od 150- 200 zł ( za drogo :( ) można gdzieś kupić po prostu kluczyk do gw 2 ? Nie chodzi mi o allegro bo widząc tamte oferty i słysząc o tych oszustach to mnie odrzuca. Jest jakieś oficialne źródło i bezpieczne z którego mogę kupuić takowy kluczyk ? Czy jedynie została mi wersja pudełkowa? :(