Witam mam do was pytanie, jaki serwer byście doradzili, w którym ludzie częściej wyruszają na niskopoziomowe instancje (obecnie gram na Blacktide) oraz czy w mieście Lion Arch's spotykają się ludzie z różnych serwerów?
Pozdrawiam
Witam mam do was pytanie, jaki serwer byście doradzili, w którym ludzie częściej wyruszają na niskopoziomowe instancje (obecnie gram na Blacktide) oraz czy w mieście Lion Arch's spotykają się ludzie z różnych serwerów?
Pozdrawiam
W większości wysoko zaludnionych serwerów chodzą na low poziomowe instancje, wystarczy ładnie poprosić (jedna osoba nie mająca odblokowanego explo może wejść). Nie, LA jest tylko dla serwera.
Dzięki, a który serwer oprócz Blacktide byście polecili z dużą populacją (nie zależy mi na polskiej populacji) ?
Underworld
Ale praktycznie cały czas ludzie chodzą na nisko poziomowe instancje, nawet 80 lvl-e tak robią.....A blacktide to server z najlepszą populacją chyba skoro jest full.
@Up taaaa, na underworldzie gra mniej graczy niż na blacktide, ponieważ jest to 2 nieoficjalny polski server.
mogę się przyczepić ...
w GW2 nie ma niskopoziomowych instancji, wszystkie instancje niezależnie na jakim lvlu je robisz, nawet kiedy jest to 50 czy 70, tokeny za exploracje służą do wymiany rare itemów - te są dopasowane do lvlu instancji - oraz exoticów - które zawsze są na lvl 80.
Tutaj bardziej ludzie sugerują się wyglądem itemów i łatwością jego zdobycia, moim zdaniem najłatwiej jest zdobyć set z Citadel of Flame, insta od 75. Ale takie instancje jak CoM, TW, Arah są też oblegane, ale wymagają lepszego składu i często ludzie już krzyczą by postać była ubrana.
Wszystko zależy od ekipy, ja ze znajomymi sobie skaczę po instancjach, każdy z nas zrobił sobie secik taki jaki nam się podobał - z wyglądu - i teraz chodzimy na instancje .. by je poznać, pobawić się - czysty FUN.
Odnośnie serwera
Nie szukaj nic co nie jest High, Underword, Blacktide, Desolation i jeszcze 2 nazwy mi chodzą po głowie.. ale ni pamiętam ;]
Dokładnie wszędzie chodzą na low poziomowe instancje.. bo wszędzie można się ubrać. Sam biegam na AC(35lvl), TA(55) oraz CoF(70) jeśli się mylę z lvlami poprawcie ;d
Edit: Jak by co tworze nowa postać (asure) wiec można wspólnie pograć.
Odemnie dodam że na twoim miejscu został bym na BC servie i tam bym się rozwijał. Duża populacja, fajni ludzie (Nie nawidzę rasy ludzkiej ), dużo się dzieje, poszukaj sobie gildii a zawsze będziesz miał z kim chodzić.
jak szukasz kogos do grania od nowa to napisz do mnie na gg ja bede teraz tworzyl nowa postac
Pozdrawiam