GW-czy ma to sens?

Siemka! To pytanie będzie raczej, dla "starszych" wyjadaczy. Otóż spodobał mi się Patron i Monk. Pomyślałem, czy by tutaj nie zrobić Pa/Mn, i tu nasuwa się pytanie: warto? Czy się w ogóle opłaca, czy ma sens, i czy nie byłoby problemu ze znalezieniem party?

Jak zrobisz dobrego paragona albo monka to z party nigdy nie powinieneś mieć problemu. Połączenie P/Mn na pve to nie najlepszy pomysł ale zawsze możesz wyczarować coś z "potrzebnych" skilli i uzupełnić je np. skillami Monka. Jeżeli chodzi o farmienie HM to spróbuj podstawowego

OQOjYanM6OAAAQPOFfiT3qY5B za puste tutaj nada się kilka skilli ale to już wedle twojego uznania "Go for the Eyes!", "Dodge This!", Bladeturn Refrain. Co do EQ to podstawowo Superior Vigor, Centurions , Tarcza pod Motiv req 9, Attunement, Prayer of the Forgotten.

Co do PVP to pozostawiam to twojej kreatywności, bo tutaj opcji wiele, zależnie od tego na co chcesz zrobić ^_^

Cóż, Monk jest najlepszy PvP (pod PvE dobrym protem nikt nie pogardzi), np z RoJ'em (Ray of Judgment) na Jadeitowej Kopalni to nie ma sobie mocnych. Natomiast co do parka... Powiem tak, całe życie grałem parkiem :D i niestety na chwilę obecną jakąś dobrą klasą nie jest. Najlepsze połączenie to Par/War z buildem nastawionym pod Imbagon - czyli wzrost obrażeń zadawanych przez drużynę i zmniejszenie obrażeń które dostaje nasze party (SY (Save Yourselfs) i GFE(Go for the Eyes)).

Jak chcesz walić repe u lux/kurz to bardzo często widzę Mn/P - jakieś dopalacze na żółwie +33%do speeda, RoJ i parę prot/heal spelli

Jak zrobisz dobrego paragona albo monka to z party nigdy nie powinieneś mieć problemu.

Jezeli zrobisz monka i ogarniesz jakis build to w PvE i PvP beda sie o Ciebie zabijali. Z patronem inna sprawa - jedynym sensownym buildem jest Imbagon a z tego co widze to bardzo malo tego biega, ogolnie patronem od biedy mozna pograc ale to dmg duzego niema, jako support tez nie najlepszy juz wola brac ryt jako suporterow albo necro z odpowiednim buildem (ale to juz inna bajka).

Mi tam przyjemnie sie patronem na PvE gralo, a w PvP coz nic rewelacyjnego. Poki cos ANet nie zrobi to patron tak jak mowilem jedynie Imba.

Siemka! To pytanie będzie raczej, dla "starszych" wyjadaczy. Otóż spodobał mi się Patron i Monk. Pomyślałem, czy by tutaj nie zrobić Pa/Mn, i tu nasuwa się pytanie: warto? Czy się w ogóle opłaca, czy ma sens, i czy nie byłoby problemu ze znalezieniem party?