Kup przez neta
A co do zbroi to mnie rozwaliles
Kup przez neta
A co do zbroi to mnie rozwaliles
Najlepsza zbroje jeżeli zaczynasz od początku to hmm... pare miesięcy xD A co do plusów i minusów to dla jednych plusem jest minus a dla innych minusem plus więc wiesz xD zależy od upodobań. Dla mnie ta gierka nie ma minusów xD no może po za tym że gdy skończysz kampanie na NM i HM oraz all questy to zostaje tylko PvP, GvG, bicie tytułów i zbieranie itemków na lepszą zbroje xD a szkoda bo fabuła jest bardzo fajna. No ale i tak to PvP, GvG bicie tytułów i zbieranie itemów na zbroje ma swoje plusy ^^
Zanim skonczysz kampanie wydadza nowa, wiec nie masz sie co martwic...
Ja skończyłem wszystkie na NM i HM 6 postaciami ^^ Teraz od czasu do czasu wbijam i walcze PvP lub GvG. No i oczywiście oczekuję dnia w którym ukaże się Guild Wars 2 xD. Już nie bedzie dodatków do GW1. Cały team GW pracuje nad GW2 a GW:EoN był ostatnim dodatkiem i tylko gracze którzy go posiadają (i ukończą) będą mogli przenieść swoje osiągnięcia na konto w GW2
GW 2 będzie już normalnym mmorpgiem. Po za miastem będzie widać innych graczy. Ja na to nie czekam i mam nadzieje, że coś ich opęta i opuszczą projekt.
Mam nadzieje ze jest co robić w tymm mmo i sie prędko nieznudzi a ja wciaz czekam na plytke az dostawa bedzie zall
GW 2 będzie już normalnym mmorpgiem. Po za miastem będzie widać innych graczy. Ja na to nie czekam i mam nadzieje, że coś ich opęta i opuszczą projekt.
A więc jeśli ty na to nie czekasz to znaczy że cie to nie obchodzi a więc czemu chcesz by projekt padł są ludzie np ja którzy na to czekają i nie chcą by padł
W taj grze nie da się nic nie robić no chyba że bijąc jakis tytuł ^^ który wymaga stania w jakimś miejscu a;e wtedy tez cos robimy xD
ooo to zaje****ie czegos takiego szukałem a najgorsze ze kasa jest a towaru niema
To moje ostatnie pytanie jutro juz kupuje ta płytke tylko nie wiem ktorą nightfall czy prohecies ktorą na poczatek doradzacie I czemu?
P.S. mam spore doświadczenie w grach mmo
W propie gra bardzo mało ludzi i zbroje są nieciekawe. W nightfall są za to dwie profesje, dużo misji i ciekawe skille. Polecam grać patronem.
Ja niedługo może kupie se gw NIghtfall ale jeszcze nie wiem czy nie szkoda mi kasy ;D
Witam chciałbym sie cos dowiedzieć o grze GUILD WARS a mianowicie o tym o co tam chodzi nabijasz 20 lvl i co dalej? bo wiem ze sie dalej lvl nie da rady wbic czy dalej sie chodzi na moby(potworki) by wbic te jakies skile ??? własnie o jakie skile tam chodzi? i czy po nabiciu 20lvl każdy każdemu jest równy???czy jest tam duzo itemow np. zbroje miecze i czy ciężko zdobyc najlepsze itemy Prosze o jakieś szczegółowe info o tej grze bo mam zamiar kupic a niechce kupic czegos lipnego co mnie nie wciągnie . A i czy grafa jest tam bardzo dobra we wszystkich częściach?
P.S. Która część kupic najpierw???