GW-Płyta

Odrazu mowie do Crackeda nie miałem innego wyboru tylko napisac nowy temat bo zamknąłes juz all ale nikt nie pisze tutaj tematow wiec co ja na to poradze.

Płyta guild wars nie działa poniewaz pisze:

Nie mozna otworzyc data/gw/gwsetup.exe-update

co mam w takim wypadku zrobic? Wiem mozna pobrac ale ja dałem 70zł za płyte tez wiec chyba powinna działac tak?

zamiast z autorun'a odpalać włącz to manualnie.

tez nie idzie

Przeczyść płytke, jak nie idzie to download i reklamacja tam gdzie kupiłeś gre.

Niom ciekawe czy przyjma bo to media mark -_-

Tak przy okazji to nie płacisz za płytkę, tylko za kod znajdujący się w pudełku.

no to po co dali płyte ?

Abyś się cieszył i nie musiał ściągać zbyt wiele...

Ściągnij gre szybko sie sciaga mi tez plytka nie dziala

Nie rozumiem toku myślenia ludzi takich jak Hyberius.

Płacisz = wymagasz.

Jak dla mnie proste.

Reklamacja i tyle.

plyta to maly problem bez znaczenia dlamnie co innego jak by sie gra sciagala pare godzin

ale chyba powinni sprzedawac działajaca płyte tak? bo co jesli mam słabe łacze i nie moge sciagnac ? -_- ciekawe czy przyjma -_- watpie

Jeżeli jest paragon to powinni przyjąć. To tylko nośnik. Pamiętam, że kiedyś na gram.pl było coś takiego że jeżeli zgubiło się płytę od gry, albo uległa ona zniszczeniu nawet z winy użytkownika to dawano bezpłatnie nową, oczywiście po okazaniu paragonu.

Spróbuj skopiować całą zawartość płyty na dysk i wtedy odpalić (z dysku)

Odrazu mowie do Crackeda nie miałem innego wyboru tylko napisac nowy temat bo zamknąłes juz all ale nikt nie pisze tutaj tematow wiec co ja na to poradze.

Płyta guild wars nie działa poniewaz pisze:

Nie mozna otworzyc data/gw/gwsetup.exe-update

co mam w takim wypadku zrobic? Wiem mozna pobrac ale ja dałem 70zł za płyte tez wiec chyba powinna działac tak?