Czy zeby grac w GW [Guild Wars] trzeba miec wszystkie dodatki czy wystarczy miec jeden??
Gw
Zależy tzn możesz grać posiadając:
-Guild Wars (podstawka)
-Guild Wars: Factions
-Guild Wars: Nightfall
Polecam Nightfall lub podstawkę, Factions nastawione jest raczej na PvP więc to już dla kogoś kto miał z GW styczność bardziej podejdzie. Jako , że wszystkie wyszły właśnie w platynowej kolekcji, sam zamówiłem Guild Wars: Nightfall na gram.pl i wyszło mi taniej niż w sklepie No ale miałem na koncie trochę wirtualnej kaski, w każdym razie w sklepie 60 dyszek więc nice.
natomiast musisz posiadać jedną z ww jeśli chcesz pograć w Guild Wars: Eye of the North.
Dzięki zamówie Nightfall a nie podstawke troche poczytałem i GW jest OK !!! THX :mrgreen:
Skoro już temat o GW to chciałem się dowiedzieć, czy jeśli ja mam podstawkę, a ktoś inny Nightfall lub Factions to będzie to oznaczać, że go nie spotkam w grze, bo on tak jakby gra w inną?? Czy może dodatki zmieniają jedynie to, ich posiadacz ma dostęp do nowych mapek, skilli itp.??
Wydaje mi sie że gdy ty masz podstawke GW a twój ziom ma GW:NF to chyba go nie zobaczysz ale nie jestem pewien na 100 %
Skoro już temat o GW to chciałem się dowiedzieć, czy jeśli ja mam podstawkę, a ktoś inny Nightfall lub Factions to będzie to oznaczać, że go nie spotkam w grze, bo on tak jakby gra w inną?? Czy może dodatki zmieniają jedynie to, ich posiadacz ma dostęp do nowych mapek, skilli itp.??
jeśli macie inne części to niestety i mapy, więc razem nie pogracie (nie wiem jak się ma sprawa z arenami).
możecie się spotkać w lokacji PvP
teznie do konca bo postac z dodatku moze sie przeniesc na inna kampanie o ile ją ma
Czy zeby grac w GW [Guild Wars] trzeba miec wszystkie dodatki czy wystarczy miec jeden??