GW2 Account

Witam, a wiec tak szukam osoby która byłaby w stanie udostępnić mi konto do Guild Wars 2 na około 1h-2h bo z tego co mi wiadomo do tej gry nie ma żadnego triala ani nic a zależy na tym żeby ją stestować(nie chce kupować w ciemno). Odrazu mówię że osoby które mają mi zaproponować przeczytanie recenzji lub oglądniecie gameplaya niech się nawet nie wypowiadają bo nie takiej pomocy oczekuje w tej sprawie.Sam jestem w stanie zaoferować konto do gry League of Legends z 30 lvl'em i ok. 30 postaciami lub konto do BF'a 3 na czas sprawdzania gw2 :)

Gdybym sobie przypomniał pasy na mohe stare konto to bym ci pożyczył a tak to na nowe nie chce ryzykować chociaż takie bogate to ono nie jest

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

HasHMakeR - życze powodzenia... bo będziesz miał trudności w zdobyciu konta nawet na 1/2h.

P.S. Gdyby nie to że posiadam już jakieś tam "bogactwo" nie odważę się zaryzykować.

Nie sadze aby to przeszlo, nie jestes znany na forum, a samo puste konto w GW2 jest "cos" warte, odpuscilbym sobie na Twoim miejscu i bazowal na gameplayach i recenzjach, w kazdym razie od siebie polecam sprawdzic GW2, jest na biezaco rozwijane i nie powinno Ci sie znudzic.

Szansa jest po prostu zerowa aby ktoś ci to udostępnił.

Ale wiedz z mojego doświadczenia że gra ma się dobrze a z każdym razem każdą postacią gra się inaczej :)

Wiedziałem ze szanse są znikome ale zawsze jakieś były a jeżeli chodzi o samą gre to wydaje mi się że by mi się spodobała bo gw1 pokochałem <3, chodzi mi bardziej o to czy mój blaszak uciągnie w jakichś w miare przyzwoitych ustawieniach gw2. Tymczasem liczę na jakiegoś ryzykanta który jednak byłby w stanie mi udostepnić te konto, podam wam jeszcze spec mojego sprzętu może ocenicie mniej więcej czy uciągne gw2 :D

AMD FC-6100 X6 3.3

8gb ram

Geforce palit gt650 1gb

dysk 250 :(

dodam że RIFT,WoW,BF3 chodzą mi na ustawieniach ultra płynnie.

Pójdzie.

I powodzenia w szukaniu ryzykanta ;)

http://www.youtube.com/watch?v=aAhh7a35akQ

karka event(z listopada o ile dobrze pamiętam :D), czyli totalny ropzierdol dla kompa był, a po filmiku widać, że działa dość dobrze

http://www.youtube.com/watch?v=iH91v5d3dTo

tutaj z dungeonu, z modami graficznymi (sweetFX) i też działa dobrze.

Witam, a wiec tak szukam osoby która byłaby w stanie udostępnić mi konto do Guild Wars 2 na około 1h-2h bo z tego co mi wiadomo do tej gry nie ma żadnego triala ani nic a zależy na tym żeby ją stestować(nie chce kupować w ciemno). Odrazu mówię że osoby które mają mi zaproponować przeczytanie recenzji lub oglądniecie gameplaya niech się nawet nie wypowiadają bo nie takiej pomocy oczekuje w tej sprawie.Sam jestem w stanie zaoferować konto do gry League of Legends z 30 lvl'em i ok. 30 postaciami lub konto do BF'a 3 na czas sprawdzania gw2 :)