GW2 autoryzacja

Witam mam takie pytanie. Kumpel udostepnil mi konto do gw2 jednak jest problem z ta autoryzacja. Musze ciagle go sie pytac, dzwonic zeby wbil na maila by odblokowac moje IP. Orientujecie sie moze czy jest gdzies opcja zeby zapisac moje ip jako wiarygodne? Badz cos podobnego?

Wystarczy zaznaczyć przy autoryzacji ip że jest zaufane i więcej tego nie będzie.

No jest tam okienko przy akceptowaniu gdzie właśnie idzie to zaznaczyć, ale dodam, że jak ktoś ma zmienne ip to na długo to nie wystarczy

A co jesli mam dynamiczne IP i mi sie codziennie zmienia?

PS - sry nie widzialem wpisu bo akurat pisalem :)

Jak masz zmienne ip jak ja to już ciężej, ja musiałam akceptować około 5 ip, żeby później mieć spokój.

@down

Tak.

W sensie juz do konca nie trzeba bylo tak?

jak się ma zmienne IP to kilka razy trzeba potwierdzić i potem jakby wyłapuje schemat zmieniania się i bez autoryzacji Ci wchodzi do gry

Czyli jesli kazdeo dnia zmienia mi sie ip to przez tydzien czasu trzeba klikac to zatwerdzenie tak?

Czyli jesli kazdeo dnia zmienia mi sie ip to przez tydzien czasu trzeba klikac to zatwerdzenie tak?

Nie, za każdym razem jak zmieni Ci się ip.

Ua no to odpada mi pożyczanie konta bo mi sie codziennie zmienia dziekuje za pomoc :)

Ua no to odpada mi pożyczanie konta bo mi sie codziennie zmienia dziekuje za pomoc

Wiesz, jak to kolega to wystarczyłoby żeby zmienił sobie hasło na maila, podał Tobie żebyś mógł te parę zmian IP samemu dodać i odblokowałoby się permamentnie. ale co ja się znam.

Automatycznie zapisuje się jakiś tam zakres IP. Ja mam zapisane 8 adresów i już od dawien dawna nie musiałem autoryzować.

Witam mam takie pytanie. Kumpel udostepnil mi konto do gw2 jednak jest problem z ta autoryzacja. Musze ciagle go sie pytac, dzwonic zeby wbil na maila by odblokowac moje IP. Orientujecie sie moze czy jest gdzies opcja zeby zapisac moje ip jako wiarygodne? Badz cos podobnego?