Geforce 9500 Gt
AMD Atholn 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70GHz
2 gb ramu
Windows 8 64 bit
I jeszcze, czy da się kupić Guild wars 2 przez paysafecard
Geforce 9500 Gt
2 gb ramu
Windows 8 64 bit
Na niskich uciągnie bez problemów ale co do world vs world na większą ilość graczy będzie pokaz slajdów
Ja i tak nie gram, więc mogę Ci dac passy.. zobaczysz czy działa ( będziesz musiał tylko poczekać, aż zaakceptuje Twoje IP...)
Odezwij się na PW
na 100 % mozesz grac tylko nie przesadzaj z ustawieniami bo wymagania spełniasz
2x UP@ zgadzam sie przy takiej ilosci graczy na ekranie moze nie dac rady
A przy 4 gb ramu?
nie bedzie dzialac powyzej 20 klatak na niskich, d*pa nie gra zero pvp zapomnij, eventy zapomnij, 5v5 zapomnij, moze do expa ale nie na tyle zeby sie cieszyc gra
Zależy jakim jesteś graczem. Specem nie jestem, ale gram na podobnym kompie (na low) i działa ok i pve i spvp i WvW. Tylko jak weźmiesz na low to zmień rozdzielczość na normalną, żeby nie było totalnej masakry
http://www.systemrequirementslab.com/cyri Wejdź na tą stronę, wpisz nazwę gry i zobacz na jakich wymaganiach ci pójdzie
Sorki , ze sie tak podczepiam pod temat ale nie chce robic niepotrzebnego spamu. Mam takie samo pytanko co autor (nie ufam tym can you run it itp.)
AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.30GHz
ram 4 giga
win 7 64 bit
GeForce 9500 GT
Jak widać sprzęt bardzo podobny , interesowalo by mnie czy uciagnie minimum na medium (shadows low albo off).
Nie, karta to nie jest do gier, nie była nią nawet w trakcie premiery gaming zaczynał się od 9600, 4 gig. ramu starczy, procesor masz mocniejszy.
Ja gram na gorszym sprzęcie ( poza RAM bo mam 4 GB ) i na WvWvW mam lekkie spadki FPSów n lowest, ale tragicznie nie jest. Gdzieś czytałem, że przede wszystkim trzeba mieć dobry procesor, a reszta podstawowo, więc śmiało pograsz.
Ja grałem na:
- Intel core 2 duo e7200 2,53ghz
- 2gb ram DDR2
- GTS 250 512MB
Wszystko na full, 35fpsów~
Więc u Ciebie powinno być podobnie ^^.
GW2 to 32bitowa aplikacja więc korzysta max z 2GB ramu (nie mylić z widzeniem RAMu przez system, aplikacje 32bit mogą korzystać jedynie z 2GB)
Dzięki wszystkim za pomoc, do zamknięcia. (przez paysafecard można kupować gry na gamecodes czy jakoś tak)
Nie, karta to nie jest do gier, nie była nią nawet w trakcie premiery gaming zaczynał się od 9600, 4 gig. ramu starczy, procesor masz mocniejszy.
Dziwne, bo jakoś na tej karcie graficznej spokojnie grałem w FarCry 3 na medium i Battlefield'a 3.
Jakby ktoś nie wiedział czy jakakolwiek gra pójdzie na jego sprzęcie i nie chciałby zaśmiecać forum to polecam tą stronkę www:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Strona wykorzystuje Jave aby porównać parametry twojego komputera z minimalnymi/rekomendowanymi wymaganiami danej gry. Cały proces trwa mniej niż minute.
Mam nadzieję że jakoś pomogłem.
Pozdro.
Ja grałem na:- Intel core 2 duo e7200 2,53ghz- 2gb ram DDR2- GTS 250 512MBWszystko na full, 35fpsów~Więc u Ciebie powinno być podobnie ^^.
Może i grałeś na full detalach lecz bez wvw, pvp, eventów, bez wchodzenia do LA i z omijaniem szerokim łukem większej ilości graczy na mapie
Geforce 9500 Gt
2 gb ramu
Windows 8 64 bit