GW2 beta keye

Założyłem ten temat dla ludzi(w tym mnie) którzy mają w planach kupno GW2, wielu z nas ma "podjar" na grę której nigdy nie widział a dostanie się do beta testów jest małe. Tak, nie mam klucza, siedzę po nocach aby uzyskać dostęp i... NIC. Jeśli znajdzie się osoba chętna do "pożyczenia" konta na jakiś czas gry może to być 1h może cała noc. Dostosuję się do wyznaczonych godzin ; )

No właśnie...Też mam zamiar kupić GW2, ale najpierw chciałbym sobie je przetestować, aby nie kupować w ciemno. Jeżeli ktoś ma zbędny klucz to proszę o podesłanie na PW. Pozdrawiam ;)

mi to nawet klucz nie jest potrzebny, nawet moge posharowac (pozyczyc) konto na jakies kilka godzin zeby sprawic czy da sie grac (chodzi o optymalizacje)

jesli ktos by był na tyle zyczliwy to "pm me"

Też bym bardzo prosił o pożyczenie konta na jakąś godzinę w celu ogólnego spojrzenia na grę. Myślicie pewnie, że nie chciało mi się kluczy szukać:) Otóż z botami na IGN było trudno wygrać, a na "dostawę" na gry OnLine nie miałem jeszcze szczęścia trafić. Mam nadzieję, że są jeszcze ludzie, którzy skłonni są w tym pomóc:) Z góry bardzo dziękuję! (Oby;))

Jak znajomi zrezygnują,to komuś pożyczę moje konto.

Mogę komuś użyczyć konta na nocki, gdyż w dzień będe grał. Więc jeśli jakiś nocny marek chce spróbować to pisać na gg.

EDIT: Nieaktualne - terminy pozajmowane.

Mogę jeszcze dać komuś konto do Aiona z weteranem i 23 magiem oraz 23 gladem z eq +3kk za key do GW2.

Mam jeden key do oddania, jeśli do czwartku/piątku nie zgłosi się ktoś ze znajomych to jestem gotów oddać/wymienić.

Bardzo chciałbym przetestować tą grę sporo czytałem i przeglądałem filmy niestety mam cholernego pocha i nie udało mi się zdobyć klucza jak by ktoś mógł odstąpić key do bety bardzo bym był wdzięczny :)

mój email/// vaffen@poczta.neostrada.pl

To i ja też się podepne pod prośbą o beta key. Mam nadzieje, że znajdzie się jakiś dobrodziej, który obdaruje nas kluczami ;D

EDIT:

Jakby znalazł się ktoś na tyle miły, aby oddać klucz lub też podzielić się kontem na te pare godzin to prosiłbym o kontakt na PW.

Również chętnie przygarnąłbym keya lub konto na choćby dwie godzinki, coby zobaczyć jak mój sprzęt uciągnie grę, szczególnie po tej optymalizacji którą 'rzekomo' zrobili dla AMD. Z góry dzięki :).

W sumie to i ja chetnie bym potestowal wiec jesli ktos nie zamierza grac w nocy z piatku na sobote ewentualnie niedziele popoluniu lub wieczorem moge sie zrewanzowac w postaci doladowania na koma za 5 kont od gier sie nie chce pozbyc wiec tylko taka forma refundacji :) najlepiej e mail na pazoor@poczta.fm jakiekolwiek info

Założyłem ten temat dla ludzi(w tym mnie) którzy mają w planach kupno GW2, wielu z nas ma "podjar" na grę której nigdy nie widział a dostanie się do beta testów jest małe. Tak, nie mam klucza, siedzę po nocach aby uzyskać dostęp i... NIC. Jeśli znajdzie się osoba chętna do "pożyczenia" konta na jakiś czas gry może to być 1h może cała noc. Dostosuję się do wyznaczonych godzin ; )