Witajcie
Po zebraniu materiału będę tu wrzucał filmiki z walk WvW z moim udziałem, nie jest to poziom światowy, ale przecież liczy się przyjemność z gry
Oto pierwszy film, kilka walk z ostatniego tygodnia:
Witajcie
Po zebraniu materiału będę tu wrzucał filmiki z walk WvW z moim udziałem, nie jest to poziom światowy, ale przecież liczy się przyjemność z gry
Przeniosłeś się?! Z pugasami biegasz? Nieładnie.... ;p
Film 6/10, Muzyka 1/10.
Pozdro. Folia
Nie przeniosłem się, ale dzisiaj mnie na rajdzie nie będzie, piwko w plenerze
Niestety ciężko znaleźć dobrą, darmową muzykę, którą mógłbym bez przeszkód umieścić w filmie, a tych "epickich", symfonicznych utworów akurat jak psów we wsi.
Ja też piwko w plenerze, ściana, drzewa za oknem, biurko, monitory i plener jak znalazł. ;]
Nowy materiał!
Dwa kolejne filmiki w drodze
Część 2
oraz część 3
Widząc ciekawe zestawienie serwerów wróciłem do gry po miesięcznej przerwie, sprawdzić jak wygląda sytuacja.
Cóż, tydzień wyglądał mniej więcej tak.
Część 2
Oraz część 3
Cóż, po 4 miesiącach wróciłem znowu pograć w Gw2 i tak prezentuje się pierwszy tydzień po powrocie, było troszkę rozrywki
Niestety tylko eb, inne bordery puste.
Nie jestem pro graczem, dlatego wszystkie wskazówki, które mogą mi pomóc ulepszyć grę są bardzo mile widziane
Witajcie