GW2 klucz

Witam, chcem kupić klucz do gw2 i moje pytania

- jak kupie na stronie z kluczami od gw2 to ile musze czekac na aktywacje konta?, tego klucza.

- czy jak pobiorę gw u kumpla i potem przeniosę go na penie do siebie to czy normalnie będzie dzialalo ?( z wszystkimi aktualizacjami )

- czy jak pobiorę przed logowaniem na stronę to będzie wszystko ok ?.

Nie opłaca się kupować na stronie GW2. Za drogo wyjdzie. Lepiej keye.pl lub fabrykakluczy.pl. Mają bardziej polskie ceny. Jak tak patrzę na stronę to chyba nie ma możliwości pobrania bez zalogowania. Chyba, że jestem ślepy.

Proszę, link do clienta z oficjalnej strony:

http://s3.amazonaws.com/gw2cdn/client/branches/Gw2Setup.exe

Dobra ale jak kupie tego keya na której z podanych przez cb keyi to przyjdzie mi jakiś kod do zalozenia konta czy cos? I czy potem jak pobiorę grę u kumpla to czy normalnie będę mogl grac u siebie jak przeniosę ja przez pena ?

Dostaniesz oryginalny klucz do GW2. Podczas rejestracji jesteś proszony o taki kod. Wbijasz go i się po prostu rejestrujesz. Na końcu masz swoją wersję gry i już. Co do przeniesienia clienta gry to wątpię czy da radę tak przenieść, bo pobierasz sam launcher, a potem gra się pobiera z jego poziomu i aktualizuje.

Jak pobierzesz gre u kumpla ( całość ) i będziesz chciał przenieść to na swój sprzęt to niestety, ale to nie wypali.

Gre możesz sobie pobrać normalnie u siebie w domu bez podawania danych, ale by zacząć rozgrywke musisz takie dane podać.

Jak kupisz klucz na oficjalnej stronie lub na stronach co takie klucze sprzedają to powinieneś dostać go na skrzynke pocztową w ciągu jednego dnia.

Gdy stworzysz już konto na stronie to by aktywować gw2 musisz oczywiście podać kod, wybrać swoją nazwe całego konta.

Tak to wyglądało z tego co pamiętam jak ja to robiłem ale głowy nie dam bo troche temu to jednak było.

Ostatnio byłem w empiku i była promocja na gw2 więc radze posprawdzać w tego typu sklepach ( mają strony internetowe )

Jak interesuje cie sam klucz to Fabryka kluczy ma oferte chyba za +/- 90 zł

A jak pudełko to nawet dzisiaj jak byłem w RTV euro AGD widziałem gre za 120 zł.

Czemu nie wypali?

Spróbuj ściągnąć grę u kumpla, zainstalować "podstawkę" gry u siebie z oficjalnej strony a potem przerzucić w pełni spatchowaną grę do folderu gdzie masz już te 30-50 MB zainstalowane.

Może pójdzie, może nie. Z tego co wiem płacisz pokaźne sumy za każdy GB internetów, więc nie zaszkodzi spróbować, jeśli kumpel się zgodzi.

Najtaniej jest kupić w promocji na oficjalnej stronie. Promocje te pojawiają się dosyć często podczas różnych świąt i wyprzedaży typu Black Friday. Za miesiąc Walentynki, więc może znów będzie promo, kto wie.

Jeśli kolega Kasanga płaci dużo za każdy GB internetu, to nie opłaca mu się nawet zaczynać gry. Granie w MMO pobiera przecież sporo transferu i jeśli korzysta z internetu mobilnego, gdzie jest jakiś limit, to jest to po prostu nieopłacalne.

Jeśli kolega Kasanga płaci dużo za każdy GB internetu, to nie opłaca mu się nawet zaczynać gry. Granie w MMO pobiera przecież sporo transferu i jeśli korzysta z internetu mobilnego, gdzie jest jakiś limit, to jest to po prostu nieopłacalne.

Czy ja wiem, mozliwe ze ma taki przypadek jak ja, czyli net 2mb. Szybciej bylo mi pojsc do znajomego i od niego sciagnac niz sie samemu meczyc.

~Desu

Ale co innego jeśli masz wolnego neta. Revend napisał 'pokaźne sumy za każdy GB" co sugeruje, że Kasanga korzysta z internetu mobilnego. On do grania sieciowego się nie nadaje kompletnie, bo transfer za szyko się skończy.

Up@ właśnie jak kupuje 6g to mi starczy na miesiąc jeśli tylko gram, tak mniej więcej 3\4 h dziennie wiec z tym nie pa problemu

No tak, ale chyba zapomniałeś, że gra ciągle ma aktualizacje i jednak trochę do pobierania i tak i tak będzie.

To fakt. Możesz teraz spróbować pobrać u kumpla, ale później będą pojawiać się nowe living story plus ten niby dodatek, którego logo widzieliśmy. Bardziej chyba opłacałoby się mieć internet z kabla. Płacisz za prędkość transferu, a nie limit.

Nie chce zapeszać ale przeniesienie gry się nie uda. Sam próbowałem tak zrobić i jak było moje z dziwnie kiedy po przekopiowaniu pobieranie rozpoczęło się od nowa.

Ja przenosiłem grę od kolegi i gra działała bez problemu, więc tak, możesz tak zrobić. Jednakże radzę ściągnąć kilka megabajtów a potem wkleić sam plik GW2.dat czy jakoś tak (Ma chyba z 16 gb).

W launcherze można pobrać grę bez logowania. Logowanie wymagane jest do uruchomienia gry, gdyż po jej włączeniu ukazuje się od razu ekran wyboru postaci.

Kiedyś tak nie było, był specjalny ekran logowania :)

Co do samego przenoszenia również tak robiłem (niechiało mi się od nowapobierac na lapka) i niepamiętam by byly jakieś problemy.

Witam, chcem kupić klucz do gw2 i moje pytania

- jak kupie na stronie z kluczami od gw2 to ile musze czekac na aktywacje konta?, tego klucza.

- czy jak pobiorę gw u kumpla i potem przeniosę go na penie do siebie to czy normalnie będzie dzialalo ?( z wszystkimi aktualizacjami )

- czy jak pobiorę przed logowaniem na stronę to będzie wszystko ok ?.