Gw2 Komputer

Siemka,

Jestem zainteresowany kupnem Gw2, jednak nie znam sie za bardzo na komputerach, takze prosze o wasze podpowiedzi czy moj komp da rade

Procesor: AMD Athlon x4 640 processor 2.80ghz

Ram: 4gb

Karta graficzna: Geforce gt 220 gt

windows 7

głownie chodzi mi o to zeby gralo sie plynnie

Na tej grafice raczej nie. Chociaż może na low będziesz mógł pograć, ale o komforcie raczej nie ma mowy.

Tu gosciu gra na gt 220 plus Pentium 4 i nagrywa więc myslę ze na low pograsz komfortowo w dodatku masz 4 rdzeniowy proc.

ok dzieki za pomoc

Nie mam pojęcia z czym macie problemy brat ma AMD II 2x3,4GHz GeForce 240GT 1GB DDR5 oraz 4GB RAM DDR2 i śmiga mu na full detalach oczywiście ma wyłączone cienie bo nie są potrzebne w czasie pvp czy też WvWvW

Mam slabszego kompa, gw2 dziala mi na ultra z szybkoscia 22-33 klatek, a na low dziala... Tak samo. Optymalizacja jest slaba, trza poczekac na latki, bo to chyba dziwne, ze na low i ultra mam taka sama wartosc fps? Ale da sie grac, u ciebie tez bedzie OK.

Można jeszcze dodać, że on uruchamia GW2 przez Wine, a wirtualizacja takiej gry na pewno zżera dużo zasobów.

@Blest

Ta gra na takim sprzecie i przy takich wcinach jest nie mozliwa sam wiem co mialem i jak sie na tym gralo.

A co dopiero pojawi mu sie 10 -15 osob na ekranie to mu sie ten jednordzeniowy pentium 4 spali.

Siemka,

Jestem zainteresowany kupnem Gw2, jednak nie znam sie za bardzo na komputerach, takze prosze o wasze podpowiedzi czy moj komp da rade

Procesor: AMD Athlon x4 640 processor 2.80ghz

Ram: 4gb

Karta graficzna: Geforce gt 220 gt

windows 7

głownie chodzi mi o to zeby gralo sie plynnie