Siema zastanawiam sie nad gra w gw2 ale mam pewne watpliwosci .... na czym ta gra polega ? Sa w niej mounty pety raidy instancje bg? gralem dlugoooo w wowa i stad te pytania... Czy jest podobna do wowa? Albo chociaz czy jest jakies PvP albo insty/raidy ? help i powiedzcie o co w tej grze chodzi.
Gw2 na czym polega?
Nie grałem w GW2 jeszcze ale insty i BG są na 100%. Wie ktoś czy w GW2 jest coś na wzór dungeon findera z WoW?
To samo co w innych mmo, tylko z lepsza grafika, systemem walki, dynamiczne eventy i fabuła
nie sugeruj się obcymi opiniami, bo póki nie zagrasz, to nie wyrobisz sobie swojego zdania
Siema zastanawiam sie nad gra w gw2 ale mam pewne watpliwosci .... na czym ta gra polega ? Sa w niej mounty pety raidy instancje bg? gralem dlugoooo w wowa i stad te pytania... Czy jest podobna do wowa? Albo chociaz czy jest jakies PvP albo insty/raidy ? help i powiedzcie o co w tej grze chodzi.
Za 19 zl w empiku mozesz kupic 2 dniowego triala ... Przetestuj sam
Ale zanim kupie gre chce wiedziec na czym polega bo np wydam 150 zl i mi sie nie spodoba?
A taki trial dziala chyba tylko wtedy jak bd premiera a ja chce teraz cos wiedziec ;d
Poczytaj artykuły, pooglądaj fimiki, lub kup Pre-Order za 20zł i po sprawie. Nie powiemy ci, czy ci się spodoba lub nie.
Orientuje się ktoś może czy w GW2 będzie jakiś trial?
Orientuje się ktoś może czy w GW2 będzie jakiś trial?
kiedyś po premierze pewnie będzie
Nie po to się napociłem tłumacząc by ludzie musieli takie pytania zadawać...
Gw2 to jest to co prezentowaly prawdziwe gry mmorpg tylko, ze wiecej i lepiej. Nic nie moge wiecej dodac i ujac. Jak dla mnie najlepsza gra mmo na razie.
Zanim ktoś zacznie hejtować Edwiniona, zapamiętajcie, że każdy ma własne zdanie i własny gust.
Mi się tam podoba to, że w 20-30 osób możesz robić eventy, i WvW (world versus world) to jest tam po prostu epickie .
@Edit, dodam jeszcze tyle, że z coraz lepszymi itemkami wygląd się nie zmienia, jak już to tak mało, że ledwo to widać, w is idzie tylko kupić wygląd.
Dlaczego hateowac ? Gralem prawie wszystkie bety i na razie nie widze zadnego innego pretendenta ktory moglby przebic GW2 jesli chodzi o prawdziwe MMOrpg.
Tak, ale są tutaj tacy, co zaraz wjadą z takimi słowami, że.....
A kogo to obchodzi? W pewnym wieku ludzie przestaja zwracac uwage na bezpodstawna krytyke i zaczynaja konwersacje na "normalnym" poziomie.
Taaaaa, zdiwiłbyś się.Ja też sądziłem, że mogę mieć swoje zdanie, ale od paru użykowników (nie będę wymieniał jakich) poleciał niezły hejt z warnem .
Teraz będziecie się tutaj żalić na świat?