Warek na turniejach po prostu nie ma swojego miejsca
a już ci pisze co jest takiego npp w guardianie, mesmerze itd
.
Jak byś grał turnieje bardziej na poważnie to byś to widział pewno juz dawno, ale super drużyna na turnieje to mesmer,mesmer,guardian,guardian i łowca,nekro lub inżynier ( zalezy jak ktos gra )
Polega to na tym, ze guardian zostaje na pierwszej przejętej bazie i broni jej, a reszta leci dalej, zajmowac, i bije sie juz nie na 3 bazy np tylko na dwie, i jak u tego guardiana na poczatku lipa sie dzieje to raz dwa portal i jestesmy u niego cala ekipa by ogarnac sytuacje i wracamy na swoje miejsce by dalej walczyc.
W ten sposób idzie kontrolować całą mape jak mesmer mądrze rozporządza portalem a guardiani są czołgami chodzącymi.
Łowca przydaje się by łapać na mapce niedobitków lub tych co biegną sami bo praktycznie każda klasa 1 na 1 jak łowca jest ogarniety to leży ![;)]()
Bulid pod kryta i obrazenia, dobrze rozdane punkty i z krotkiego luku takie serie wchodza,kondycje ,spowolnienie i stun ze skili ze idzie tego nie ogarnac, a pecik tylko pomaga.
Nekro oczywiscie kondycje
bo gdy np guardian broni tej swojej bazy a reszta walczy tam z innymi to nie ma lepszej pomocy podczas walki jak kondycje od nekrosa kładzione na wszystkich wrogów.
A inżynier jest dobry do wkurzania podczas walk bo nie dosc ze dwóch mesmerów nie idzie dorwać , guardian jest jak czołg, zdejmuje kondycje,naklada bony i sie leczy, łowcy nie idzie zlapac a nie oplaca sie go gonic to taki inzynier sieje takie manto jak jest w dobrych rękach że szok.
Wojownik po prostu nie ma miejsca w idealnej drużynie
, a znam kilka recept na taką i kilka taktyk i wiem, że ludzi z wojowników się wyśmiewają czy to na turniejach czy wvw.
Gwarantuje ci, że każda inna klasą poskładasz wojownika 1v1 . Wiem to z doświadczenia i z tego co widze w grze. Jak grasz z porządną ekipa to wojownik nie ma miejsca i tyle.
Jest dobry do pve i jest bardzo przyjemny, ale to tyle na dziś dzień.
nie ma sensu sie wykłucać bo wiem swoje i wmawianie co to nie robi wojownik to nie ma sensu bo tak nie jest i tyle