GW2 stary komp

Cześć mój stary grat ma następujacą specyfikacje

geforce 9600gt

procek inlet core 2 duo E8400 3ghz

4gb ramu plyta glowna gigabyte ep43-sl3

zastanawiam sie czy jest sens cos w niego inwestowac myslalem nad zmiana chlodzenia zeby poprawic wydajnac jest sens sie bawic czy moze zainwestowac poprostu w nowy sprzęt? czy to mi wystarczy do GW2?

Nie warto inwestować a chłodzenie nie podwyższy ci wydajności w grze. Uzbieraj z 2,5k i taki komp ci starczy do GW2

Na podobnym sprzęcie (jeszcze przez pare dni) gram sobie w 1024x768 na med/high przy stabilnych 40 fps, więc luzik :)

YES też grałem tylko grafikę miałem deko lepszą bo 9800 gtx + i na mediumie w pve grałem, problemem było WvWvW i duże eventy

Cześć mój stary grat ma następujacą specyfikacjegeforce 9600gtprocek inlet core 2 duo E8400 3ghz4gb ramu plyta glowna gigabyte ep43-sl3 zastanawiam sie czy jest sens cos w niego inwestowac myslalem nad zmiana chlodzenia zeby poprawic wydajnac jest sens sie bawic czy moze zainwestowac poprostu w nowy sprzęt? czy to mi wystarczy do GW2?

Jak lubisz gównianą grafikę to daję radę.

E8400 z palcem w tyłku podkręcisz nawet na fabrycznym colerze, poszukaj taniej używanej grafiki i coś tam pograsz.

Cześć mój stary grat ma następujacą specyfikacje

geforce 9600gt

procek inlet core 2 duo E8400 3ghz

4gb ramu plyta glowna gigabyte ep43-sl3

zastanawiam sie czy jest sens cos w niego inwestowac myslalem nad zmiana chlodzenia zeby poprawic wydajnac jest sens sie bawic czy moze zainwestowac poprostu w nowy sprzęt? czy to mi wystarczy do GW2?