Zapraszamy wojowników Tyrii do wspólnej gry. Jesteśmy gildią społecznościową która łączy a nie dzieli. Dzięki TS3 poznajemy się a nawet dobieramy się w pary Zapraszamy serdecznie
GW2 - Szopy Pracze Wymiatacze - rekrutacja
Chciałbym dołaczyc do gildi nick: Gotrekusek.2985
ok jak będę w domu wyślę zaproszenie
ok dzieki:)
Ja również bym chciał dołączyć Gram od niedawna, ale grę traktuję poważnie i mam już dodatek, nick: Anos.2509
jutro będę po 14 także dodam jak kolegę wyżej. Pozdrawiam
Ja bym dołączył ale po prostu nie mogę przetrawić takiej nazwy Gildii Psuje mi to klimat GW2
Chociaż mogę od czasu do czasu wpaść na WvWvW z wami oraz sPVP
Nie wiem reakcja na naszą nazwę w GW2 jest bardzo pozytywna i większość doszła do nas właśnie dzięki temu. Przynajmniej nie nazywamy się Husaria Fenixy Ognia czy inne duperele. Nazwa powstała bardzo ale to bardzo dawno temu w innej grze i dojrzałych ludzi 50+ Co do naszej gildii nadal rekrutujemy aktywnych graczy do wspólnej gry czym więcej szopów tym lepsza zabawa.
ekipa nadal rekrutuje zapraszamy do wspólnej gry
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej gry
Chętnie dołączę! gvalchca.3509
Zapraszam na ts3
Czy Dla osoby bez dodatku znajdzie sie miejsce? posiadam kupiona tylko podstawkę ale w przeciągu 2 tygodni będę wstanie dokupić dodatek gdy będzie wymagany
Witajcie wojownicy Zapraszam serdecznie wszystkich graczy do wspólnej gry w GW2. Ostatnio nie rekrutowaliśmy bo mieliśmy małą przerwę i smutną wiadomość o naszym graczu z SWTOR. Powracamy do GW2 z podwójną mocą oraz chęcią do gry. Potrzebuje aktywnych graczy którzy pomogą mi w reaktywacji oraz w rekrutacji do gildii. Wszystkie chętne osoby które chciały by mi pomóc zapraszam do podpisywania swoich namiarów w temacie lub zapraszamy na podany wyżej adres TS3. Życzę miłego weekendu i do zobaczenia w Tyrii
Witajcie gracze Zapraszam serdecznie w nasze szeregi nowych jak i starych wyjadaczy do wspólnej gry. Zapraszam także do naszej zamkniętej grupy na FB gdzie dzielimy się różnymi informacjami z GW2 i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego i spokojnego dnia
Witam gram w gw2 juz dlugo a w stwora niedawno zaczalem wiec chetnie dolacze czy 100% rep w gw jest wymagany?
nieee 100% nie jak coś już się loguje pisz do Lord Vallarus
Siemanko, a byłych członków gildii też przyjmujecie spowrotem?
jasne przyjacielu Zawsze jesteś mile widziany jak kiedyś ci to powiedziałem
Super Chętnie odświeżę znajomości, wejdę na grę to spróbuję was znaleźć Pozdrowionka