Już dodany tak samo jak 20 innych osób nasza mała rodzinka rośnie w siłę. Zapraszamy do wspólnej gry kolejne osoby
GW2 - Szopy Pracze Wymiatacze - rekrutacja
Zapraszamy serdecznie do wspólnej gry oraz chętne osoby na ts3 Życzę miłego weekendu pozdrawiam Lord Vallarus(GW2)
jestem nowy w grze , gra mnie zafascynowała , jest naprawdę dobra , inna niż wszelkie gry mmo , mam 20 lvl i szukam gildii do wspólnych eventów jak i również do pomocy oraz porozmawiania o grze . nick w grze : this is you brain
Zapraszamy serdecznie wszystkie chętne osoby do wspólnej gry. Rekrutacja otwarta dla nowych graczy jak i doświadczonych wilków Pozdrawiam serdecznie
Zapraszamy do naszej gildii nowych jak i starych graczy do wspólnej gry Widzimy Was w naszych szeregach
Postanowiliśmy zrobić reaktywację naszej grupy/gildii do wspólnej gry. Znajdziecie nas na podany adres ts3 Życzę miłego wieczoru oraz spokojnej gry
Pytanie: Ile osób średnio zalogowanych w ciągu dnia/logujących się w ciągu tygodnia macie? O ile to nie tajemnica
Dziennie ok 20 osób tygodniowo ok 40-50 różnie. Nastawienie jesteśmy bardziej na cele społecznościowe np ts3 oraz miła atmosfera na nim. Progress jest ważny w gildii ale nie najważniejszy dobra zabawa oraz zgrany zespół to podstawa dobrej gildii. Robimy dla zabawy fractale t1-t4 dungeony misje gildyjne itp. Posiadamy wielu nowych graczy więc uczymy ich podstaw gry a zarazem budujemy między sobą komunikację. Nie jesteśmy może jak największa polska gildia Aiwe i nie raidujemy jak oni ale mamy inne zalety
Polecam tę Gildię Swego czasu nalezałam, bardzo fajna atmosfera, przemili ludzie z klasą i kulturą : ) Sama bym ponownie dołączyła, ale obecnie nie gram w GW2. - Pozdrawiam Szopy - SzalonaJa : D
Dziękuję za miłe słowa Dodatkowo chciałbym dodać że rekrutacja ciągle trwa i jesteśmy otwarci na nowych graczy jak i na weteranów. Dla nas liczy się przede wszystkim dobra zabawa oraz miła atmosfera na TS3. Zapraszamy w nasze szeregi
33/151 a dopiero rozkręcamy się
Zapraszamy kolejne osoby do wspólnej gry Nie jesteśmy zwykłą gildią , jesteśmy społecznością.
Znajdzie się jeszcze jakieś miejsce w Gildii?
Jak tak, to podam poproszę o zaproszenie: Sarathi.9632
U nas miejsce każdy znajdzie Jesteśmy otwarci na nowych jak starszych graczy
Armia Szopów rośnie w siłę i posiadamy już 194 osoby każdego dnia aktywne ok 80 Każdy znajdzie u nas miejsce i dla każdej nowej osobie poświęcimy czas aby wytłumaczyć grę i nie tylko. Zapraszamy serdecznie
Witam, chciałbym do was dołączyć, można skontaktować się z kimś w grze?
Napisz wiadomość do Szepth mail lub pw.
Witam moge Dolaczyc do was? uprzedzam jestem zielony w ta gre kompletnie tsa mam tylko na razie mikro brak nie jest to przeszkoda?
Wszystkie chętne osoby do gildii proszę pisać do Szepth.
Dziękuję
Podawajcie swoje nicki będę dodawał nawet jak jesteście offline
Nasza grupa zmienia komunikator głosowy na discord: https://discord.gg/Z4nKJd8
Zapraszamy serdecznie na kanał oraz do naszej szybko rozwijającej się gildii