GW2 - szukam gildi

Witam

zna ktoś jakąś ogarniętą i rekrutującą gildię w gw 2 ?

serwer blacktide

w gdzie niby się ogłaszają jakieś gildie ale zazwyczaj po ogłoszeniu na czacie sie już nie odzywają lub są to dopiero jakieś nowo powstałe gildie gdzie każdy i tak gra sam i 0 pomocy

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/57902-elder-scrolls-online-celestial-lust/

Naszą główną kampanią na chwilę obecną jest GW2, więc śmiało możesz składać podanie. Nie martw się, jesteśmy tak jak to nazwałeś "ogarniętą" gildią.

mam 3 pytania

1. dużo was gra w GW2 ?

2. gracie na blacktide ?

3. robicie dungi , misje gildijne , pvp , WvW ?

Ja zaproponuję ci grę w naszych szeregach ;)

http://renascentia.pl/

Jesteśmy gildią która została w znacznej części złożona z 3 rozpadających się kiedyś gildii powstałych jeszcze przed premierą. Wielu z nas brało udział w beta testach ;)

Jesteśmy Gildią dwu-serwerową Gandara & Blacktide jednak Gandara jest naszym głównym domem.

Gra nas całkiem sporo i mamy bardzo dobrą ekipę pvp jeżeli cię to interesuje (mamy w gildii jedynych reprezentantów polskich turnieju organizowanego przez Anetkę tylko nie pamiętam czy tylko na Europę czy cały świat XD).

Gramy wszystko i znajdziesz chętnych do wszystkiego pve, dungi, bosy, wvw i oczywiście pvp.

Gdybyś dobrze poszukał na forach największych polskich portali o GW2, trafisz na nasze ogłoszenia :)

mam 3 pytania1. dużo was gra w GW2 ?2. gracie na blacktide ?3. robicie dungi , misje gildijne , pvp , WvW ?

Ad. 1. Przewaznie około 10 online, wieczorkami nawet powyzej 20. Na TS zawsze ktoś siedzi.

Ad. 2. Jak najbadziej, naszym serwerem jest Blacktide.

Ad. 3. Na dungeony zawsze znajdziesz party, misje gildyjne co tydzien w czwartek, na PvP tez znajdziesz chętnych, na WvWvW mamy grupe "raidową".

Witam

zna ktoś jakąś ogarniętą i rekrutującą gildię w gw 2 ?

serwer blacktide

w gdzie niby się ogłaszają jakieś gildie ale zazwyczaj po ogłoszeniu na czacie sie już nie odzywają lub są to dopiero jakieś nowo powstałe gildie gdzie każdy i tak gra sam i 0 pomocy