Gw2 Tera lub coś innego?

Witam, mam akurat do dyspozycji 150 zl. I tutaj nasuwa się moje pytanie.

Mógłbym Was prosić o jakieś zalety, wady gier gw2 i tera?

Jeśli ktoś zna jakąś inną ciekawą grę mmo to oczywiście czekam na propozycje.

Z góry bardzo dziękuję :)

Pozdrawiam

Tera to grindownik, z kiepskimi, jak na grindownik, questami, bardzo fajnym, choc nie jakims super innowacyjnym systemem walki i z systemem politycznym, który może przedłużyć żywotność tej gry. Enda dobija się szybko, co może być plusem lub minusem.

Sam oczywiscie polecam ci WoW'a, świetne questy, bardzo dobre pvp, podział na frakcje, no dużo bym wypisywał, wiec jak wolisz Grind to Tera, jak Questy to WoW.

W tere można już grac, a na GW 2 trzeba czekać :)

Tera grind ? oO

Szczerze mówiąc to Wow nie podszedl mi za bardzo do gustu :/ Niby wszyscy się nim zachwycają, ale mi nie specjalnie... Bez obrazy oczywiście :P

Chociaż spróbuje zagrać w trial i zobaczę czy mi się spodoba czy też nie. Może przez ten niecały rok się zmieniłem? Czas pokaże :P

A jeśli już rozmawiamy o Wowie to orientuje się ktoś na jakim serwerze tak na oko gra najwięcej Polaków?

Na GW2 będziesz musiał jeszcze trochę poczekać, wiec jeśli nie chcesz czekać to może spodoba Ci się RIFT, na prawdę dość ciekawe mmo i dość fajnie tam się gra, możesz spróbować triala do 20 lvl, SWTOR też może przypaść Ci przypaść do gustu, WoW Twoim zdaniem odpada, tak więc reszta p2p to już lekka kaszana.

Witam, mam akurat do dyspozycji 150 zl. I tutaj nasuwa się moje pytanie.

Mógłbym Was prosić o jakieś zalety, wady gier gw2 i tera?

Jeśli ktoś zna jakąś inną ciekawą grę mmo to oczywiście czekam na propozycje.

Z góry bardzo dziękuję :)

Pozdrawiam