Gw2 Wspólna gra od zera

Witam , tak jak w temacie poszukuje osoby lub osób które mają zamiar lub zaczynają grac w GW2 , aktulanie nie posiadam żadnego 80 lvl, grac w tygodniu moge po pracy czyli od godziny 15.30-21, w wekendy jak nigdzie się nie wybieram całe dni. Tak więc zainteresowanych prosze o kontakt w temacie.

Wszystko fajnie, tylko nie napisałeś na którym serwerze grasz :) Zapraszam na underworld :D

A to chyba wszystko jedno, zawsze można guestować.

Serwer bez znaczenia, jak dla mnie to się dostosuję, ogólnie mogę zacząć od jutr gdyż dziś już nie dam rady wybieram się na urodziny.:)

Aktualny 4lvl nick Ryum Gkero. Też chętnie zagrałbym z kimś ;) Serwer Underworld

Też się chętnie dołączę

Ja bym kcial z kims pograc w gw2. Jutro kupuje gw2.

Chętnie pogram z kimś :D Obecnie 80 lvl Thiefem.

Prosze o zamknięcie nak dam sobię spokój z GW2 , gra nie jest dla mnie. Wybaczcie Panowie, nie chce mi się grac na siłę .

Witam , tak jak w temacie poszukuje osoby lub osób które mają zamiar lub zaczynają grac w GW2 , aktulanie nie posiadam żadnego 80 lvl, grac w tygodniu moge po pracy czyli od godziny 15.30-21, w wekendy jak nigdzie się nie wybieram całe dni. Tak więc zainteresowanych prosze o kontakt w temacie.