GW2(!) za małą pomoc w wypracowaniu :)

Witam! Potrzebuję wypracowanie na historię na temat " Kultura, nauka i sztuka w Polsce oraz jej przemiany w latach 1945-2013 ", może być kopiuj-wklej, obojętne mi to, ważne żeby było na temat i miało hmm z 4 strony minimum. w zamian daje konto do GW2.

Wcześniej dawałem wowa ale nie było chętnych a temat przepadł gdzieś w hydeparku, tak więc postanowiłem dać bardziej wartościową nagrodę i może teraz ktoś się zdecyduje, różnica polega na tym iż muszę to mieć na dziś/jutro.

grę kupiłem jakoś ze 2 tyg temu za 105zł i mam tam postać hmm na 10lvl?

daję oczywiście również konto email i cdkey.

To Ty oddawałeś wowa za wypracowanie? ;-)

tak

Wiem, że trochę off-top, ale nie szkoda Ci hajsu? Czy faktycznie tak dobrze zarabiasz, albo masz dzianych starych? Dawać 100zł, bo samemu Ci się poszukać nie chce?

To była ostatnia gra jaką kupiłem w życiu, nie zamierzam już grać w żadne gry, nie bawią mnie już całkowicie ( tak tak kupienie GW2 było w moim przypadku nieprzemyślane i było błędem ), następna kwestia to mój dostawca internetowy dla którego ping skaczący z 30-200 w ciągu 5 sek jest normalne no i ostatnia kwestia.. wiem, że nie zrobię tego wypracowania a zrobić muszę a w tym przypadku nie mogę znaleźć tego w jednym miejscu w necie a nie zamierzam się z tym męczyć bo mój nauczyciel od historii i tak tego nie doceni, jest jeszcze kilka powodów ale nie chce mi się już o tym pisać. Pzdr.

Wypracowanie wysłane na PW :)

Fajnie tylko małe info dla następnych konkursowiczów, ja to najpierw przeczytam więc zmiana przedziału z 1945-1990 na 1945-2013 przy czym jednak treść wypracowania tyczy się 1945-1990 nie przejdzie :mellow:

ok dostałem juz konto wiec konkursik zakonczony :)

Witam! Potrzebuję wypracowanie na historię na temat " Kultura, nauka i sztuka w Polsce oraz jej przemiany w latach 1945-2013 ", może być kopiuj-wklej, obojętne mi to, ważne żeby było na temat i miało hmm z 4 strony minimum. w zamian daje konto do GW2.

Wcześniej dawałem wowa ale nie było chętnych a temat przepadł gdzieś w hydeparku, tak więc postanowiłem dać bardziej wartościową nagrodę i może teraz ktoś się zdecyduje, różnica polega na tym iż muszę to mieć na dziś/jutro.

grę kupiłem jakoś ze 2 tyg temu za 105zł i mam tam postać hmm na 10lvl?

daję oczywiście również konto email i cdkey.