GW2 za POE

Witam ostatnio dodawalem post na ktory nikt nie odpowiedzal tak wiec moja propozycja oryginalny klucz na beta testy do GW 2 !!!! za 1 klucz do POE mialem 2 klucze ale pan mnie oszukal wyslalem mu kluczyk a ten pokazal mi niegrzecznie srodkowego palca ...tak wiec jesli ktos jest zainteresowany zamiana pisac na PW Uwaga ! ty wysylasz 1 jesli wszystko jest OK ja oddaje kluczyk pewnie myslisz skad ten gosc moze miec kluczyk a to proste od kumpla !! uwaga klucz jest na bete GW2

20-22 lipca !! zeby nie bylo

:) Pozdrawiam i czekam Tylko na ludzi z szacunkiem do innych

Pozdrawiam !

ja mam 3 klucze do PoE ale raczej nie zamienię sie z osobą ktora ma napisane 8 postów i w ogóle nie kojarzę z forum zaufanie to podstawa. Piszesz nam że my wysyłamy tobie pierwszemu hmm a jakie masz podstawy abyśmy tobie wierzyli.

masz racje kolego :) zaufanie zaufaniem ja nie jestem osoba ktora sie kloci lub wymysla w mmorpg jestem od hmm 3-4 lat nie jestem uzytkownikiem ktory sie wypowiada poprostu tak mam wole czytac innych posty posmiac sie badz wziasc i sobie przemyslec nawet jesli cos moglbym napisac nie chce bo wiesz Noob albo debil albo ty sie nie znasz ... bla bla bla ja nie narzekam na innych i nie chce aby inni gadali na mnie :) nei jestem tego typu czlowieka ^^ Pozdrawiam

Edit:

1 kluczyk wciaz w reku czekam na PW tylko do godziny 22 pozniej bd w pracy dostepny od 6

mod_ico.png
Nie pisz 2 postów naraz, tylko edytuj poprzedni. -Revolutio

Witam ostatnio dodawalem post na ktory nikt nie odpowiedzal tak wiec moja propozycja oryginalny klucz na beta testy do GW 2 !!!! za 1 klucz do POE mialem 2 klucze ale pan mnie oszukal wyslalem mu kluczyk a ten pokazal mi niegrzecznie srodkowego palca ...tak wiec jesli ktos jest zainteresowany zamiana pisac na PW Uwaga ! ty wysylasz 1 jesli wszystko jest OK ja oddaje kluczyk pewnie myslisz skad ten gosc moze miec kluczyk a to proste od kumpla !! uwaga klucz jest na bete GW2

20-22 lipca !! zeby nie bylo

:) Pozdrawiam i czekam Tylko na ludzi z szacunkiem do innych

Pozdrawiam !