Witam wszystkich Mam pytanie, wręcz prośbę mam ochote pograć sb w gw2, ale niestety w portfelu pusto:<. czy kto by w stanie u mi konta na kilka dni ab y sb pogra pobiega pozabija arenkach pvp nie mam z zamiar nawet gdybym mia too wystarczy jedno klikni i dostepu do chyba to si nazywa autoryzacja samo d gra jedynke tam odzyskac konto posiadac klucz gry.. przebicia tym momencie wiem takie pro s miejscu ale g dzi src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">)
Gw2
Bez urazy ale wątpię. że ktoś użyczy konto. GW2 można spokojnie dostać za 100.
No tak -) domyślam się, że ludzie mogą duże wątpliwości co do mojej osoby, wiem, ze mozna kupić za 100zl, nawet jakbym sie uparł to bym znalazł uzywane za 50 zl.. Ale portfel pusty, i nic to nie zmieni w najbliższym czasie. A smaczek na gre pozostaje, zawsze tak okresowo powraca. Kiedy zbiore budżet na pewno sb kupie .
Od dłuższego czasu nie było darmowego weekendu, także może niebawem pojawi się kolejny.
Też na to liczę, ale tak darmowy weekand jest co 3 miesiące około, ostatni chyba był w listopadzie, i to nawet te darmowy weekand a ponad tydzień To by była najlepsza opcja no ale coż..
Wiesz, teraz we wtorek ma się pojawić nowa mapka do WvWvW, także myślę, że jest to dobry moment na taki weekend, gdyż mapka to zawsze ciekawa rzecz, co więcej - ma ona mieć (jako jedyna na WvWvW) opcję overflow, także pomieściłaby i tak masę ludzi.
Co do nowej mapki. Jestem ciekaw jak będzie wyglądał na niej kolejny epizot LS. Szczerze mówiąć nie byłem fane 3w ale od jakiś 3 dni gram regularnie i bardzo mi się piodoba.
@upup nowa mapka do wvsw ? Ale gdzie i co to ma być ?
4 luty. Edge of the Mists.
http://www.youtube.com/watch?v=qkA0Y_KRcTo
Powiem więcej. Za 2 tyg. kończy się LS Scarlet, następnie krótka przerwa i wchodzi "big content patch".
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=7izkRiuGgkw
Spoiler
http://www.youtube.com/watch?v=xHdxSwqItKY
Mapa będzie jako taka "dodatkowa". Nie będzie na niej kolejek, także każdy wejdzie kiedy chcę i się pobawi np. w oczekiwaniu na dostanie się na eternal czy cuś.
Zdobywane na niej punkty nie będą wliczały się do ogólnej, serwerowej punktacji.
No i ogólnie będzie to trochę inaczej wyglądało...
Caly system kolejek na www ma byc zreorganizowany . Juz tlumacze teraz zapisujesz sie do WWW i czekasz jak ten debil nawet nie wiedzac czy jestes 10000 czy 1 . Od 4 lutego bedzie widac pozycje w kolejce + do tego nowa mapa edge of the mist na ktora mozemy udac sie w czasie oczekiwania na WWW ( czas w kolejce nam leci a my walczymy na Edge ) . Jest to mini WWW z nowymi pkt do przejecia , bosami do ubicia itd . Pkt zdobyte na Edge nie wliczaja sie do rankignu WWW ale pewne "elementy mapy" tam zdobyte daja bufy na WWW.
Nie sądzę, żeby zrobili free weekend, zapowiedzieliby to raczej.
Free weekendy są zazwyczaj z jakichś specjalnych okazji. Ja strzelam na koniec aktualnego LS (za ponad miesiąc)
No coż czyli pozostaje mi czekac na free weekand. W sumie nie dzwiei sie wam tez wahałbym się oddac konto w obce ręcę. jeśli takowa osoba zdecydowałaby sie jednak powierzyć mi konto, prosze pisać PW. Podkreślam tylko na kilka dni, albo jeden weekand:).
No coż czyli pozostaje mi czekac na free weekand. W sumie nie dzwiei sie wam tez wahałbym się oddac konto w obce ręcę. jeśli takowa osoba zdecydowałaby sie jednak powierzyć mi konto, prosze pisać PW. Podkreślam tylko na kilka dni, albo jeden weekand:).
Pożyczyłbym, ale obecnie siedzi na nim ok 3 osób. Bo dałem kolegom do sprawdzenia. Jeśli by w miarę szybko wróciło to mogę pożyczyć na trochę. To, że dam Ci hasło do konta dużo Ci nie da, jeśli chodzi o bezpieczeństwo konta, dlatego myślę, że pożyczenie nie jest zbyt ryzykowne, tylko obecnie, tak jak mówiłem jest aż za bardzo używane.
Tu nie chodzi o wachania nawet tylko niech ci ktoś wbije na te konto bo masz wirusa itd to Arena już może się tym zainteresować...
Ja sprzedałem i odkupiłem konto 6 razy i za każym razem były zmieniane wszystkie dane z moich na nie moje i spowrotem
Arena zgadzała się na to tylko dlatego, że pisałem do nich bezpośrednio i to ja za każdym razem objaśniałem co jest co.
Nie mieli się do czego dowalić... Ale jak wbił mi się na konto kilka razy jakiś koleś z Chin to Arena od razu zaczeła mi spamować wiadomościami...
Z tego co czytałem o tym wtedy na forum Polskim Gw2 to wiele razy gdzieś między takimi wiadomościami od areny znajdzie się wiadomość od oszusta...
Akurat by się na nią trafiło i zaakceptowało i po koncie.
Lepiej by takie rzeczy się działy u kogoś niż u ciebie bo jak by koleś musiał przechodzić przez tego typu rzeczy tylko dla tego, że przez twoje nieszczelne sprzęcisko coś zassało jego konto to d*pa.
Zawsze to ty był byś ten najgorszy .
Oczywiście pewno nic by się nie stało i było by dobrze ;P, ale takich rzeczy się naczytałem gdy mi to się zdarzyło, że teraz się ludzią nie dziwie i zawsze biore pod uwagę, że to ja moge być tym jedynym na milion
.
Każde konto da się tak naprawde odzyskać jak masz wszystkie papiery, kody itd ale czasem trwa to chwile, a czasem dłużej i tyle co się napocisz to twoje...
Wiele razy dzieje się tak, że jak ktoś konto straci to nie ogarnia i daje sobie spokuj, a w emailu podał kod gry by potwierdzić i tak naprawdę d*pa...
Potem te konta lądują np na allegro i po krótkim czasie zostają banowane i konta nie ma nikt.
Najlepszą sytuacją było zawsze powiadomienie areny o ty, że konto będzie urzywane np na różnych sprzętach i by w razie w nie czepiali się.
Jak ty to potwierdzisz równocześnie potwierdzając swoją osobe i akt własności to arena się nie doczepi.
To jest strasznie ugodowa firma i jak sprzedawałem konto to po prostu był wymóg bym dopisywał, że zmiana danych następuje dla bezpieczeństwa konta itd itd...
I mogłem sobie te konto sprzedawać, a oni nie musieli mnie ścigać.
Pozdrawiam ! i mam nadzieje, że dobrze napisałem to co myślałem bo troche się śpiesze.
Nie rozumiem po co sprzedawać konto do gry. Spoko, znudziła się, tylko jak po jakimś czasie przychodzi znowu ochota na pogranie, to lipa, bo konta nie ma . Ja jeszcze nigdy w życiu konta do gry nie sprzedałem
.
Ja sprzedawałem z własnych powodów i dodatkowo na tym zarobiłem i w dalszym ciągu mam te jedyne konto od premiery
Proponuje obejrzeć gameplay z gw2 na yt skoro chcesz poznać mechanike gry, bezpłatnie, bez ,,pożyczania,, konta od innego gracza jak sie nie ma co sie lubi to wiesz... trzeba sobie radzić inaczej, Chyba, że chcesz pograć by pograć, wtedy Twoj post wygląda troche.. śmiesznie
skoro grałeś w jedynke powinieneś wiedzieć czemu
Witam wszystkich Mam pytanie, wręcz prośbę mam ochote pograć sb w gw2, ale niestety w portfelu pusto:<. czy kto by w stanie u mi konta na kilka dni ab y sb pogra pobiega pozabija arenkach pvp nie mam z zamiar nawet gdybym mia too wystarczy jedno klikni i dostepu do chyba to si nazywa autoryzacja samo d gra jedynke tam odzyskac konto posiadac klucz gry.. przebicia tym momencie wiem takie pro s miejscu ale g dzi src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">)